Jutro so-trebuškarice!
Js sm se spet pozabla zmerit! Doma pač obnavljamo sobico za Alena in je skoz pri roki tist gradbeni meter, ampak vsakič ko se spomnem, me neki ovira, pol pa pozabim. Ena 100 bi že mogla bit!
Glede Ane in G.... Sej so že vse punce povedale, tud men je zavrelo, ko sm brala, pa moj je tud popiz
dobil... Bi jo pa sigurno poiskala po tistem drugem mnenju in ji povedala svoje. Taki osebki nimajo kej delat v zdravstvu! Na žalost se ne zavedajo, da njihove napake lahko stanejo življenje!
IZVIRNO SPOROČILO: dd77
nborazem- to kar ti bom napisala upam da ne zameriš.
Glede teh kg.Tako vsaka od nas ma sigurno povečan apetit ampak to ne pomeni da se bašemo ko prasice brez meja.
No, sorry, sam tule se pa morm oglasit! dd77 prosim, mal lepše se izražaj! Katera je pa napisala, da se baše kot ****?

Men je pač pasalo jest oz. ko nisem jedla mi je bilo skoz po malem slabo. Pred cca. 1 mesecem sem imela v plusu 5,2 kg. Zdej jih bo cca 7-8 plusa. Na mojih 173 cm in s štartnino 162 kg se mi ne zdi preveč! Jem, ker mi paše in zato ne bom polagala računov nobenemu, niti se ne bom primerjala z nobeno!
Ne rečem, da tiste, ki so na začetku zelo shujšale z bruhanjem, se pol manj pozna na skupnem seštevku, al pa tiste, ki so že prej imele malo več plusa... Sam vseen je pa treba pazit na bonton, ane?