jap to sem tudi jaz ... včeraj zvečer sem imela ful krče, da sem že štopala so bili v razmaku 15-37 min ... mogoče je bila pa luna kriva

... no se je potem vse umerlo ... sam grem pa zdajle torbo za v porodnišnico pripravljat ... strah je velik gospod
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
Janež in kumina (pomagata tudi pri nastajanju mleka, ne le proti krčem in vetrovom) sta v vsakem čaju za dojenje , v bebe čaju - vendar so cene le teh precej zasoljene, sploh če si lahko čaj skuhaš takole po starem dobrem receptu; obstajajo tudi prav kapljice koroških lekarn, ki so ekstrakt janeža in kumine, samo pač nismo vse s Koroške ne?
meni je ta čaj ful dober ... si večkrat v Hoferju kupim otroški čaj (v bistvu janež, kumina in še nekaj) pa cena je čisto normalna .... kar se pa kapljic korokih lekarn tiče, naj bi res pomagale, ampak jaz sem jih poskusila ko jih je uporabljala kolegica pa so se mi zdele preveč sladke, da imam občutek, da se

samo zaradi tistega cukra začasno pomiri ... itak pa krči sami od sebe minejo
jaz sem pa včeraj dobila voziček sta ga

babi in prababi kupili

sem jima ful hvaležna (sta mi prišparali kar neka €) ... danes grem iskat še komletek za domov, pa kombinizonček, pa seveda še kako malenkost ... zdaj lahko, ko je csd dinarčke nakazal
ja lak je pa res treba dol dat ... bomo čist natur v porodnišnici
drugače ste pa ful čveke, jaz ne folgam tolk hit pisat, kot ve ... pa še po mobitelu morem zravn čvekat