IZVIRNO SPOROČILO: skamp
Enkratna sem ti poslala zs,ker mi je ta tvoja ideja z excelom zelo vsec in mogoce jo se jaz zalaufam in bo celo kaj za prisparat ostalo
Ojla
skamp, sem ti ravnokar poslala na gmail vzrorček (pa še eni).
Še nekaj:
Nekaj postov nazaj je omenjeno, da taka evidenca ubije "spontanost". Jaz to doživljam zdaj ravno drugače - s tako finančno evidenco sem se navadila zapravljati z "lahko dušo", brez slabe vesti - ker zdaj vem, kakšne so moje meje.
Glede na to, da sem bila prej "kartični odvisnik" in v limitu kroničnih 10 let (v kar me je vodila ravno "spontanost pri nakupih"!). Končno sem res srečna:
* ker že dobro leto nimam limita (oba ga nimava)
* da nama prihranki naraščajo (to pomeni, če bo kdaj kriza - kdo od naju ostane brez službe, se kaj hudo v stanovanju pokvari, ipd - da ne bo takoj stiske, panike, da ne rečem bankrota),
* da imam v garderobi manj cunj, ko včasih (in te bolj kvalitetne, uporabne - ker bolj premišljeno kupujem),
* da si zdaj lahko privoščiva lep dopust, greva med letom večkrat na kakšen koncert, toplice, tudi na izlet v London,
* itd!
Jja, ta moja "mala Excelova iznajdba" je meni pomagala. Vem pa, da tak način ne more ustrezati komurkoli, zato

vsem, ki se znajdete tudi drugače.