IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Kje je pa naša svingerka??????

he, he to sem verjetno jaz...
Ne mi jih ni se ratalo pogledat... Je ena napisala da dec skoz tarok igra na racunalniku in me je zamikalo sem si dol snela z neta program in sedaj ce ze imam kej cajta nabijam tarok...
Drugace pa ne... v cetrtek me je obiskala punca ki zivi v Sharmu -
slovenka in sva se zadebatirale pozno v noc ..no jutro saj sva jo z dragim peljala domov ob 1h zjutraj...
Potem pa sva sla se na vecerjo pa v kino... v petek sva sla v shoping in pa se pozanimat za clanstvo v enem country clubu...
Vceraj smo imeli spet obiske in pa sva sla prov na ogled tistega zgoraj omenjenega kluba...
Dali so nama psiholoski test za izpolnit da vidijo ce sva primerna...

Izpolnil ga je moj in ce je napisal vse po pravici pol ne v em ce naju bodo vzeli...

Ker to je bolj za high class in nobleso in moras imet ne sam denar da placas clanstvo ampak tud njihovo pamet in ego da pases med njih...
No dajmo se presenetiti morda pa nas bodo le vzeli inshallah... Bilo bi super...
Evo danes pa je sel v sluzbo na teren in imam le mal casa za racunalnik...
Sedaj pa ko je glih forum o majckih 2008 :
Moj hrosc je cist adijo... Skoz tecnari, tok tecen se ni bil od rojstva... Dones ponoc mu ni bilo prav ne v postli ne v vozicku ne na rokah ne v objemu... tecen da ne znam povedat... in sedaj se cel dan tako naprej... sploh ne vem kaj mu je bolan ni... aso zobki???
Pa danes so nam prisli zdravnik in sestra kar na dom na vratih pozvonijo pokazejo izkaznice da jih posilja vlada - ministerstvo za zdravje vprasajo ce imamo kakega otroka od 1 do 5 let starosti da ga cepijo.. za polio...
Severda zastonj.. ampak kaj sem hotla povedat najbolj smesno pri vsem skupi je da ga potem otroka oznacijo ....
Ko ga cepijo mu pobarvajo mazincek na roki , noht crn lak...
He,he.... kot psi nosijo v Sloveniji svetinco , zgleda da tuki pol po ulicah gledajo kdo se nima crnega nohta na mazincku da ga pocepijo...
No jaz sem jim dala da se vpisejo v cepilno knjizico... ampak ne vem no...
Saj to da jih ministerstvo poslje med ljudi in zastonj je o.k. ampak da jih pa tako oznacijo se mi je pa zdelo mal smesno , ampak...kaj cmo