Čer!!
Erin jaz sem taka kot 'normalna' nosečnica pri šestih mesecih - resno. Ampak vsak ve da je to nemogoče ko me vidi z malim dojenčkom. Pa kaj bi se sekiral... Jutri boste pač spoznale eno žogico, ki bo imela s sabo malo žogico
Jaz priznam - sem se pedenala

, sej ne. Tamal je bil danes malo bolj tečne sorte kot ponavadi, upam da bo jutri boljši. Pa še darilce sem šla kupit na hitro - ja, zadni cajt.
Naty - sam da bo z Nejcem vse OK
anita - tud jaz imam en plonkec z imeni
maja T, PABLO - luštkane fotke in še lepši otročki
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
Aja, glede GH, mi začnemo decembra, bom prvo začela z zelenjavo-korenček.
Me pa zanima, kako sploh začeti?
Začneš prvo s kosilom, ostali obroki so še joškica oz. steklenička, potem pa daš GH že tudi za malico-dopoldan/popoldan.
Lahko mamice, ki imate že prakso malo bolj natančno o tem kako rečete. Upam, da niste o tem že pisale.
Če katera lahko bolj nazorno opiše kako gre to uvajanje bi bila tudi jaz hvaležna.
Sem slišala da začneš npr. s korenčkom - prvi dan eno žličko, drugi dan 2... pa potem začneš jabolko - prvi dan eno žličko... pa potem oboje skupaj zmešaš... Ali nekaj takega. Tako naj bi bilo zato, da ugotoviš če katera hrana otroku ne paše in jo potem izločiš.
A v tem mercatorju je tudi garažna hiša ali samo parkirplac? Me zanima kako bo, če bo dež. Res še nisem bila tam, sam s ceste sem ga parkrat videla.
Tolko na hitro - grem malo še za jutri napakirat, kaj vse potrebujem s seboj. Jaz bom šla od doma verjetno že ob 8ih in še malo po Supernovi pogledat če najdem kaj lepega za krst...
Lepo pančajte, nasvidenje jutri!