Dobro jutro!
Rok se že lišpa za današnje srečanje. No, v resnici samo vneto telovadi na igralnem centru, da bo videti lepo fit, ko bo bejbike osvajal.
Mami pa razmišlja, da bi mogla vsaj po tahujšem blato z vozička spravit, da ne bova v beli Ljubljani izgledala kot dva Pohorca.
Mah, dvomim, da se mi bo še to dalo, ampak saj ne pridemo čistoče vozičkov ocenjevat, kajne?
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Zdaj se grem pa namakat v bano, mam pir v rit, upam da ne zaspim.. v načrtu je
, vsaj z moje strani.
Upam, da ti je načrt uspel.

Pa da ne bosta tako kot
anita in njen

zbudila.

Kaj, če bi drugič kar med gledanjem TVja malo telovadila?
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
srečanje: Jutri prideva, če ne pride kaj vmes. Tud darilce imam, sam ni preveč izvirno
... priznam, da sem bla mal presenečena pa nisem dobila nobene pametne ideje ... sem pa tud jaz o tistem WC papirju razmišljla, ki ga je sayuri (men se zdi) omenjala - iz 1001 dar ...
Sva že dve brez kakšnih izvirnih idej.

Mene vedno izbiranja daril čisti izmozgajo, pa še potem se težko kaj dobrega domislim.

Pa še nisem ravno šoping frik, pa je to ravno prava kombincija.
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14
izpit je ob 16.30. Gledam plonke in mi ni jasno kam jih bom taki kup stlačla.
Bili pri P in bili zopet kregani,....prelahki in premali- ja kaj češ,...4300 in 55, bo treba malo dodat kaj.
Upam, da je plonkanje uspešno za tabo. Glede teže tvoje Ele Nine pa se nič ne sekiraj. Od mojega

sestrična ima 8 mesecev staro pupo, ki še 7 kg nima, dolga pa je tudi okrog 65 cm. Sta pa ona dva oba precej majhne postave. Njej tudi pediatrinja vedno najeda glede teže in velikosti in ji je ves čas govorila, da mora dodajat AM, ampak je bila pupa vedno že samo od dojenja sita. Pa od te punce starša sta oba zdravnika, pa sta še sama rekla, kaj ji le ima P za najedat, naj pogleda, kakšne postave so starši, ker genetika je le genetika.
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Katere med vami ste se že srečale enkrat?
Hmmm, od udeleženk današnjega srečanja poznam samo tejkoz. Sicer pa vem še, kako v živo izgledajo PABLO, sandra123, košuta, kaja02, arany, mishel, Maja T., bambi14 in Neža7. Upam, da nisem katere izpustila.
Srečanje v Celju - več kot očitno bo to treba organizirat.
andrejaboris, ti si se nekaj javljala za seznam.