jutro, evo mene od zdravnika, mi je podaljšala bolniško do konca tedna, najmanj...je pa rekla naj kar pričakujem, da se mi bo poznalo na sluhu, ko se pozdravim
. No,danes bi morala v službo, pa imam še en teden počitka.
najaa - jaz si tudi delam proti kašlju ponavadi tole karamelno mleko, tako kot so ti že druge rekle, na 2dcl mleka, 2 žlici sladkorja. Sladkor "prepražiš",da se stopi in ga zaliješ z mlekom. počakaš,da zavre oz. se sladkor spet zmehča in to je to. Ponavadi si pa dam notri, ko je kuhano namočit enih par listov žajblja za cca. 5-10 minut, pol jih pa ven vzamem. Ful pomaga. Edino, se mi zdi,da sem enkrat brala,da v nosečnosti odsvetujejo žajbelj, ampak nisem sigurna.
mama_milchy - dobrodošla nazaj na čvek, za kavico pa se lahko zmenimo, ampak trenutno nas vse malo zdravje matra, tako,da bo treba malo počakat
prenosna posteljica - mi jo imamo, ampak jo uporabljamo samo,ko gremo v Celje,da imam Taja kje spat in se ne gužva z nami na postelji, drugače pa jo je en čas imela namesto stajice. Za spanje pa že od začetka uporabljamo laseno posteljico, se mi zdi vseeno boljše, saj je jogi dosti bolj kvaliteten od tistega v prenosni posteljici in ležišče se da dvigniti do vrha, ker si res ne predstavljam,da bi se že od začetka morala tako sklanjat do tal. No, spet je pa odvisno od kvalitete posteljice in njenih funkcij. Jaz vem, da bi vsekakor imela za spanje raje leseno posteljo.
kosilo - danes bomo imeli njoke s kislim zeljem in slanino in seveda palačinke z nutelo, jih moj zdaj peče
grem zdaj malo fotoaparate gledat, sem se zaljubila v enega, pa moram malo cene naštudirat
< Sporočilo je popravil pocka -- 17.11.2008 12:01:20 >