Živjo punce!
Spet sem ostala nekje daleč zadaj, še na stari temi, ker tolk čvekate. Že prej sem se hotela javit, pa me je ven vrglo, ker sem tolk naklofala. In pozabla skopirat.
Tako da zdaj samo na hitro, ker sproti še kuham...
Končno sem na bolniški. Upam, da bom do konca, da bomo lahko za novo leto skočili v Slo. No saj planov še nimamo, bi bilo pa super!
že počasi brca konkretno. Če ležim, se tudi že vidi, kako šiba rokica ali nogica čez trebuh. Je zadnjič izvajal akrobacije in je blo ful videt, pa je mož letel po telefon, da bo posnel in bejbi ni hotel ponovit akcije. Mi ni pa to nič prijetnega, ker me kr mal zapeče zraven.
Mojega možka je pa kar za pohvalt. Itak je malo doma, ko pa je, se nam vsem posveti in dostikrat kaj pospravi namesto mene in mi kaj prinese. No, v McDonalds mi še ni šel po hamburger, se je pa že zgodilo, da mi je šel ob 1 zjutraj špagete kuhat, ko sem bila za Marca noseča.
Prenosno posteljico imamo pa mi še od Alekseja, pa ni bila dosti uporabljena pri nas, ker niti ne hodimo dosti okoli. V Slo še nismo bili, za na morje smo pa imeli samo košaro od vozička. Če bo kdaj potreba po njej, bomo skočili iskat v klet.
Nisem zasledila... ali katera že pripravlja sobico za otročke? Midva sva se odločila, da bova zaenkrat za dojenčka uporabila najmanjšo sobico, potem, ko bosta pa z Marcom približno enako stara(razlika bo itak majhna), ju bomo pa dali skupaj v tavečjo sobo, kjer zdaj kraljuje Marc. Je pa sobica čist v razsulu, ker se med prenovo nismo ukvarjali z njo in je zdaj noter nametana šara. Najprej bo treba vse ven zmetat, potem pa še prebelit in nabavit čist osnovno pohištvo. Ima pa moj to lastnost, da samo govori in čaka, kdaj se bo kaj samo naredilo... upam, da do marca bo vse tipi topi.
To bo to zaenkrat, bodite fajn!