jjasna85 drži se. Ti želim čim več sončka zunaj in v tvojih mislih!
yania
za tvojo malo, da bo hitro boljše. Kar se pa tiče magnezija pa mirno lahko popiješ 2 tbl Magnesola na dan, tud če popiješ še nekaj Donata. Če imaš zdrave ledvice, se bo izločil, če bi ga bilo slučajno več kot ga rabiš. Probaj par dni, ko bo boljše pa zmanjšaj na 1 tbl na dan. Če se pa poslabša, pa spet dvigneš.
Imena. Midva sva tokrat za punčko hitro izbrala. Za fantka pa tudi napredujeva - imava že dva finalista
Sedaj bova pustila malo odležat. Pa saj je še čas. Ne vem kaj se mi tokrat tako mudi z izbiro imena. Prvič sva se v takem času nekako šele spomnila, da bo treba začet izbirat ime
Naja mene tudi vezi zategujejo, pa parkrat me je že tudi vez na sramni kosti zvečer bolela. Ni kaj,
res rastejo
Kokica32 še dobro, da je splahnelo
Če pa bi ti kdaj (ali pa kateri drugi) zatekla le ena noga in bi bila golen ob gnetenju boleča, pa se je treba it pokazat zdravniku. Ker so taki znaki, če se naredi strdek v veni, k čemur smo nosečnice bolj nagnjene kot sicer. Taka oteklina pa ne uplahne sama od sebe, razen če strdek odleti naprej, največkrat v pljuča. To pa ni špas. Pa upam, da te nisem preveč zasekirala, samo me je zaskrbelo.
pondelak, če se ti to kar si opisala zgodi med stanjem, je najbolj verjetno zaradi padca pritiska. V tem primeru, če moraš kje stat pa čakat, ves čas stiskaj mišice v golenih in stegnih, se prestopaj,... skratka ne stat na miru.
Piruri čestitke za morfo in
.
Spps a pol mate pa že svojo kuhno
Jaz tudi rajš kr po logiki probam, preden preberem navodila. A kaj, ko moja logika ni vedno enaka njihovi
Tasa_m, Lolita23
Persida, se pa ornk pozna, da sta dva. Nas vse vodiš po teh težavah.