Človek vas pa res več ne dohaja... sem v nedeljo jamrala, da sem 12 strani v zaostanku, no od takrat pa do danes pa še 10 strani.
Sem pa zadnje čase res bolj malo za računalnikom, ker moram izkoristit vreme in sva veliko zunaj s tamalim, pa kosilo, pa to in ono, pa se je treba že it umit in skorajda spat. Ta teden hodim spat zelo zgodaj in naš mali spi celo do9 ure, en dan sva celo potegnila do 10 ure. Fino tolk dolgo spat, ampak mene že sredi noči boli vse, od križa, kolkov, do ne vem česa. No, kakšno noč pa prespim kot angelček, da me nič en tišči nikjer, niti lulat mi ni potrebno. Ampak paše. Upam, da bo tudi naša pupika imela tak hud spanec kakor mami sedaj v nosečnosti. Uh, bi bilo fino!
Midva sva imela včeri 2. obletnico poroke, pa sem moža videla cele pol urce, ko je jedel kosilo, pa tistih 10 minut pred spanjem.
Pa danes mso začeli že 26t!
Kr ne morem verjet,d a gre tako hitro.
Čestitke vsem za preglede!
Vidim, da bodo marca prevladovali fantki.
jjasna85 - Vem kako ti je, ker je še kak teden nazaj mene tolk vse izčrpavalo, da nisem povedat in še če težko ponoči spiš, si kaj pa hočeš bit drugega tečn in smotan sam sebi. Ampak ti se lepo naspi in naberi moči, pa se bosta tudi dobra volja in nasmeh vrnila.
srečanje - Tolk, da ne zgrešim česa. Kako kaj kaže? Kdaj, ob kateri uri in kje?
Božič in NL - Vidim, da se že pripravljate. No, tudi pri meni so darila in priprave v polnem teku. Delam pa kar sama, ker Jureta risanje ne zanima sploh, rad pa trga in zliva vodo iz lončka, tako da se "pomočniku" raje izogibam. Okrasitev (angelčke in snežake) imam še iz lanskega leta.
Tolk na hitrco.