writing-img

RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del

clock-img

02.12.2008, 20:00

clock-img

Netta

pencil-img

1535

Najprej Mirjan želim poslati tvojemu možu mail pa ne morem oz mogoče nevem

pošlji mi z.s. - klikni na ikonco spodaj in mi napiši mail...saj bi ti jaz pa nimaš te funkcije

lepo da so prišli sošolci pogledat...vidiš koliko ljudi misli nate, na tvojega sinka in ima lepe spomine na tvojega možauser posted image

clock-img

02.12.2008, 20:01

clock-img

lidija***

pencil-img

884

bastian- iskreno sožalje tudi iz moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi sama sem se srečala z smrtjo zelo zgodaj, pri 16., mama je naredila samomor, tako, da.... čas celi rane... in vsaka pomoč, ki jo dobiš.... jo sprejmi...
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2008, 20:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.12.2008, 20:10

clock-img

Netta

pencil-img

1535

Mirjam, jaz mojo dam v kombinezon oblečeno takole: bodi z dolgimi rokavi, žabice do pasu, termo zokni, podložene hlače, topla mikica in kapo. Pa potem še 2 dekici gor in v zimski vreči jo imam v vozičku.
Kaj je pri vas miklavž lepega nakupil?

miklavž...en kup stvari smo naročil kar v DMju..skodelice, snežna krogla, blazina...vse z anino slikco...to bo za babice in dedkle, pa botrco;
za ano sva vzela hmmm...kak to razložit...poganjalčka, ki je lahko že od 6m dalje (najprej ograjen, potem ko lepo sedi, daš tisto ograjco stran, po 1. letu pa se lahko že sam vozi okrog); bom poiskala slikco - za naju ...hja ne vem kakšno presenečenje mi je možek pripraviluser posted image
pa nekaj igrač za najine nečake in nečakinje: vlakec, pa knjigico s puzzlami, škorenjčki...
ma nas je kar udarlo po žepu

clock-img

02.12.2008, 20:10

clock-img

Netta

pencil-img

1535

Pa pri drugih, ki so prosveti, kako imate pri vas urejeno? Kdaj se vrnete nazaj v sluzbo?

se neuser posted image so mi dal nogo

bo treba iskat novo, ampak se bom s tem ubadala pomladi

clock-img

02.12.2008, 20:21

clock-img

Netta

pencil-img

1535

user posted image

evo takole izgleda...saj je kar drag, ampak glede na to, da ji do sedaj praktično še ničesar nisva kupila, ker je popolnoma vse podedovala od nečakov, sva ji tole privoščila...bo treba še kakšen mesec počakat, potem bo pa žur po hišiuser posted image

clock-img

02.12.2008, 20:22

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: populis

blacky;joški so čist lepo prestali pumpanje, znakov mastitisa pa tudi nimam zaenkrat.Mam pa mleka kr dost več ker mam kr trde joške do naslednjega dojenja

Mene pač tvoje joške niso zanimale.user posted image user posted image user posted image user posted image  HD te je to vprašala.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ona je zizarka.user posted image user posted image

clock-img

02.12.2008, 20:30

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

user posted image

evo takole izgleda...saj je kar drag, ampak glede na to, da ji do sedaj praktično še ničesar nisva kupila, ker je popolnoma vse podedovala od nečakov, sva ji tole privoščila...bo treba še kakšen mesec počakat, potem bo pa žur po hišiuser posted image

ta zadeva me pa privlači
kolko stane?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

02.12.2008, 20:30

clock-img

24julij

pencil-img

565

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2008, 20:36

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Tako,

prišla sem od zdravnice. Je imela ful gužvo in sva zelo na hitro opravili; viroza kot viroza, zaradi dojenja mi ni mogla nič predpisati, Coldrex je prepovedan, edino lekadol smem. Brezveze. Sem pa komaj skrila smeh, ko je rekla, da sem lahko blizu otroka le z masko na obrazu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Aha, Majuska, tud ti si pridna uporabnica Fruttinija? Pa tekoce milo za roke z vonjem maline - mamma mia! OK, OK, bom zdaj nehala, k ze mal morim. Skratka, men je vsec njihova linija.

Fruttini mi je ful všeč, ampak v zadnjem času sem prelena da bi šla do Mullerja, pa sem trenutno prešaltala na Niveo. Imam pa še vedno nekaj Milky Orange v škatlici ...

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

A vam neki povemuser posted image

Naša občina je pa REKORDERKA,po skoraj petih mesecev odkar sm rodila,dobim dones odločbo da Ela dobi borih 130e v bonu od občine,nakar se čaka še dodatnih 3 mesece,da se g.Župan pripravi na srečanje novorojenčkov.

Bravo naša občina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh bod' vesela - naša občina ne da nič user posted image prijavljena sem namreč v Lj ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

02.12.2008, 20:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 20:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 20:37

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

tale stolček bumbo - naš že kr lepo sedi. tut v trip trapu, ampak v tem bumbotu pa ne sedi lepo, pa tut fajn mu ni blo not. ga ma soseda.

hruška
- kje si dobla ta tvoj stolček? ka je dobr... to bi jst našmu kupla, ko bi šli kam, da bi ga gor posadila user posted image

clock-img

02.12.2008, 20:38

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

flower - joj, kok sta srčkana... user posted image

clock-img

02.12.2008, 20:40

clock-img

Netta

pencil-img

1535

tinky - avtomobilček sva kupla v pikapolonici in je bil 66E

clock-img

02.12.2008, 20:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 20:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 20:45

clock-img

Tinky

pencil-img

2741

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

tinky - avtomobilček sva kupla v pikapolonici in je bil 66E

hvala
bom namignila kej nonotom, mogoče bojo kej prispevali user posted image

flower, full lepa slikicauser posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

clock-img

02.12.2008, 20:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 20:49

clock-img

sasi13

pencil-img

1020

flower lepa slikica.

bastian user posted image za pogum da si nam napisala zgodbo.

inigo lepe slikice si nam poslala. zdej ti pa pošiljam nazaj user posted image , ker si ti tud men fajn kolegica. tud jz nimam velik stikov z kolegicami. ker enostavno nimam časa, one imajo dost časa ampak me vseeno nobena ne pokliče. user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

clock-img

02.12.2008, 20:51

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Kolk luštne slikce danes lepite sem gor! user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

02.12.2008, 20:56

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Danes so pa res krasne slikice user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2008, 20:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 21:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 21:03

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

Anja pol urce spi, mami se bo pa zdajle mal relaxirala pred TV.

Se prej pa tole:
user posted image

za Majo.

Aha, slikice so SUUUUPER! In tolk dobra mi je ideja, da je fotkica crno-bela. Moram se jest to probat.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem