writing-img

RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del

clock-img

02.12.2008, 21:06

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

Pa pri drugih, ki so prosveti, kako imate pri vas urejeno? Kdaj se vrnete nazaj v sluzbo?

se neuser posted image so mi dal nogo

bo treba iskat novo, ampak se bom s tem ubadala pomladi

O, ti drek, no. A si imela za dolocen cas al kako? Ves, kar mal prej zacni raje gledat - za vsak slucaj, pa bos zihr kaj nasla. Ker profil si ze?

In user posted image  za Miklavza. To je res dober mozuser posted image

Majuska, ah ja, bo pac Lekadol laufal. Saj bo boljs, bos vidla. Pa kaksno jabolko cez in si na konjuuser posted image

sasi, svetujem ti, da kar ti zavrtis telefon in se zmenis za cvekec. To moras naredit za svojo duso.

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 2.12.2008 21:09:03 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

02.12.2008, 21:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.12.2008, 21:25

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

Heej čveke!

Danes pa se vam je odprlo, vidimuser posted image

No, da hitro pokomentiram, vse slikice ki ste jih dale gor - ful lepeuser posted image user posted image

Stolček bumbo/bimbo - mi ga imamo, zaenkrat Tio počasi navajam nanj, ker je še malo nestabilna, ampak počasi bo kr ok. Zgleda pa super stvar.

Aja, mi pa smo menda dobili prvi zobekuser posted image user posted image Blacky, ne dajaj še na seznam, ker bom jutri še 1x probala z žličko, če zažvenketa. Je zadnje dni bla malo sitna, pa danes si je ekstra rokice v usta tiščala, oziroma vse kar je padlo pod roke. In sem šla malo tipat in se na eni stzrani čuti malo ostro. Je to to ne?

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

02.12.2008, 21:26

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Ja Rovarka, to je zobek, bravo Tiauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2008, 21:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 21:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 21:32

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

IZVIRNO SPOROČILO: populis

mojcek mi je prej sporočila da so danes naredili samo teste za alergijo, ki pa so negativni HB

user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

02.12.2008, 21:34

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

mirjam tut js sm ostala brez službe ko sem zanosila tko da začnem spomladi iskati. No sem pa vsaj fax med nosečnostjo končala. user posted image

clock-img

02.12.2008, 21:35

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Krasne novice , Mojcek in Živa user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2008, 21:35

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

rovarka user posted image   za zobek.

mojcek user posted image za Živo

clock-img

02.12.2008, 21:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 21:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 21:40

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Populis kaj si pa ti v Laškem iskala? A si bila v PL?

clock-img

02.12.2008, 21:40

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

ja laško je pa res daleč ja če si iz lj. Kako si pa prej hodila?  Sej jaz se bom mogla verjetno tut v ljubljano vozit. Ker pri nas ni prihodnosti za službo... Tko da bom tut veliko od doma. user posted image

clock-img

02.12.2008, 21:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 21:43

clock-img

nanka

pencil-img

3998

Aurora že navijam za tvojo prijateljico

clock-img

02.12.2008, 21:46

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

user posted image  Tii za zobek & user posted image  Zivi, da ni alergij!

auroraa, navijamo tudi me! Sporoci, ko bo. Jaz sem pa prednekaj dnevi izvedela, da je noseca moja frendica, ki se je ful dolgo trudila za otocka, bil aze na umetni - nekajkrat neuspesno - zdaj je pa naravno zanosilauser posted image  user posted image  Sem ful vesela zanjo!

Aha, bimbo/bumbo torej nekje YAY, nekje pa NAY (ja/ne, da boste razumele tole mojo spraho).

Zdaj pa relaxirat. Nocko, pa ne se prevec razpisatuser posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 2.12.2008 21:47:15 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

02.12.2008, 21:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 21:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 21:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.12.2008, 21:58

clock-img

karamela6

pencil-img

686

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
HD, torej nista imeli uspešnega prvega uvajanja?user posted image  No, saj je v večini primerov tako, ne se sekirat. Pa le pokaži slikice, me prav zanima, kako je pogledala, ko si ji dala poskusit.user posted image
Sem te hotla že vprašat, kaj ti, ko tipkaš, uporabljaš pravo miško al ono na prenosniku? Pa ostale? Katero miško uporabljate, če ste na prenosniku?

Ker sem skoraj vedno na kavču pred tv-jem, da boh ne daj, kaj zamudim, uporabljam "touch pad". ČE pa delam kaj za faks in sem za mizo, potem pa mini USB miško. Se navadiš obeh!

clock-img

clock-img

karamela6

pencil-img

686

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
Karamela, meni je frendica-zdravnica priporocila Sudokrem, ce bi prislo do plenicnega izpuscaja. Je antisepticna in baje pomaga. K sreci nam se ni bilo treba probat ... trkam, trkam!!!!

Pa user posted image  za zobarja! A si ga kej ugriznla? A je bil zobar vsaj ocem prijazen, da nisi prevec trpela se na tem podrocju, k si bla tko dolgo na stolu?

Bila je zobarca, mlada, čist frišna še. Ampak obvlada v nulo! Kar se mora, ni težko, praviš!
Sudocreme - tudi jaz se še najbolj k tej nagibam. Bom počakala do jutri.

clock-img

clock-img

karamela6

pencil-img

686

IZVIRNO SPOROČILO: Motoristka

karamela6-jaz imam za plečine izpuščaje od Mustele kremco-če jo rabiš mi sporočiuser posted image , pa praško pasto tudi-meni ni ustrezala oz. Andražu

Evo, sporočam user posted image
Zakaj pa vama ni ustrezalo? Počakam do jutri, ker se mi zdi, da Bepanthen pomaga in je bilo že danes precej bolje. Javim, ok?

clock-img

02.12.2008, 22:01

clock-img

Anonimen

ojla

sem imela obisk sedaj, smo se fajn načvekali, super super.

metuljček sem dobila na zs, vedno bolj izvirne ste punce, to bo neboglasnica vesela. super. user posted image user posted image
pa em, sej ne vem, če bi rekla, sam... pepeljka? user posted image user posted image user posted image oprosti mogla sem. user posted image to sva si zdej kvit za moj izzid.

ps. sploh me ne moti, hec je. user posted image

ok dost internih for. skratka, darilo za miklavža za našo GR bo lepo, upam da ne ve, kaj ji pripravljamo, čeprav imam filing, da ji sara kaj prebere ali pa da celo gor pokuka. neboglasnica, če tole bereš, takoj dol z ekrana ! user posted image

ostale: imam en paket pampers 3, samo ena ali dve plenički manjkata, ker smo se zmotli, pa našemu fantu niso več prav. pošiljala ne bi, če pa katera lahko to sprejme v celju, pa dam z veseljem.

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 2.12.2008 22:02:28 >

clock-img

02.12.2008, 22:05

clock-img

dzanika

pencil-img

2423

aurora čestitke za Hano! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem