cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

21.11.2008, 17:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.11.2008, 17:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.11.2008, 17:53

clock-img

Pupka

pencil-img

998

OOo, mamo slavljenca....

user posted image user posted image user posted image
Adam, vse najboljše!!
user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

clock-img

21.11.2008, 18:18

clock-img

Anonimen

user posted image Adam vse najboljše še z naše straniuser posted image

clock-img

21.11.2008, 18:21

clock-img

Anonimen

samo res niste neke zgovorne zadnji čas.
mene jutri verjetno tudi ne bo nekaj na rr ker gremo zjutraj v trgovino in po kosilu še na obisk. tako, da se bomo skoraj cel dan potepali.

clock-img

21.11.2008, 18:31

clock-img

trezika

pencil-img

3981

ADAM VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2008, 18:31

clock-img

trezika

pencil-img

3981

deeeeeeeeeeeeeežujeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2008, 18:32

clock-img

trezika

pencil-img

3981

grem se malo učit, čeprav se mi ne da najbolj...mogoče pa še pride voljauser posted image

clock-img

21.11.2008, 18:36

clock-img

Anonimen

joj anej je pa pa tak sitenuser posted image . ne vem kaj se mu dogaja. tak se je začel grdo obnašat zadnji čas, da groza. samo kriči, meče stvari na tla,...in še bi lahko naštevali. včasih je tak priden, da sploh ne vem, da ga mam ampak ko pokažeuser posted image je pa joj.

clock-img

21.11.2008, 18:37

clock-img

Anonimen

kaj tatly pa je kaj zamerila ali več nima časa pisat? se že dolgo ni oglasilauser posted image

clock-img

21.11.2008, 21:20

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Pa še nekaj... Te pleničke... bombažne... Une navadne- tetra al kak že! Ktere ste kupile... Jaz jih mam še nekaj od Gala ampak so nonstop v obtoku... So uporabne za marsikaj... user posted image  Bom pa za user posted image  kupla nove! Pa ne vem kere naj... Ker je full razlika v kvaliteti... Tudi sem vidla da je razlika pr onih potiskanih... Ene so kr neki...

Jaz imam tosamine, sem jih pri recinkotu naročila (10 kom za 15 eur) pa sem zadovoljna.

clock-img

22.11.2008, 07:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.11.2008, 07:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.11.2008, 07:21

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

Mi smo tudi že lep čas pokonci. je anej nekaj sitnaril že ob 5, pa potem nazaj zaspal pa je pokonci od 6.30. no zaj pa grema nekaj jest, pa se oblečt, te pa počasi atija zbudit pa šibamo.

clock-img

22.11.2008, 10:01

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Se opravičujem za zamudo, me včeraj ni blo.

ADAM,  VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2008, 12:57

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

ADAM , VSE NAJBOLJSE user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

clock-img

22.11.2008, 13:43

clock-img

trezika

pencil-img

3981

vau, uspelo mi je album ustvarituser posted image user posted image user posted image  če katero zanima moj trebuščekuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2008, 13:44

clock-img

trezika

pencil-img

3981

zdaj pa grem jabolčno pito spečt...sn dobla včeraj celo vrečko jabolk od matejeve babice in jih je treba porabit...user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2008, 14:14

clock-img

Pupka

pencil-img

998

jaz sem jo hotla zdaj en dan, pa sem prepozno prišla do časa za to... tak da na koncu nisem... Jem pa jabolko zdaj user posted image

Lep buši user posted image

Jaz tudi še hranim test... Prav takega sem mela! user posted image

clock-img

22.11.2008, 16:53

clock-img

trezika

pencil-img

3981

aloalo
Kako smo kaj? Kje se potepate?
Sn bla zdaj malo zunaj pa sn skoraj zmrrrrrrrrrrrrznilauser posted image  
Zdaj pa si grem verjetno en okvir za sliko naredit...sn vidla zadnjič v eni reviji "načrt" pa ga bom sprobalauser posted image  učit se mi tako ne dauser posted image

clock-img

22.11.2008, 16:54

clock-img

trezika

pencil-img

3981

aja, pa sn pozabla rečt...na mojih slikah probajte strije spregledatuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

22.11.2008, 16:57

clock-img

Pupka

pencil-img

998

strije? a so strije?

Grem pa prav pogledat zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj se sekiraš.... Vsaka ma to.... PO moje ni ženske ki nebi mela vsaj ene čisto majhne nekje... user posted image

Tako je....

Bodi ponosna na vsako ki jo maš- če jo maš.... Veš zakaj si jo dobila! Naj ti bo v ponos!

Tako pravim jaz... Če bi jih mela zarad ne vem kakega zanemarjanja al kaj jaz vem.... Bi bla že druga stvar

clock-img

22.11.2008, 17:21

clock-img

trezika

pencil-img

3981

eh, saj se ne sekiram...sn tk že po naravi bolj k temu nagnjena, da si bom pa zdaj še s tem glavo utrujala...se mi ne dauser posted image user posted image

clock-img

22.11.2008, 17:31

clock-img

Pupka

pencil-img

998

lenoba ti user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2008, 19:08

clock-img

trezika

pencil-img

3981

zadnje dni vam pa sploh ni do čvekanja...se mi zdi, da ste se vse polenile malouser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem