IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
****: res je carska
, le kako, da mali ne spi dobro v njej
Naša spi v svoji posteljci kot top, brez uspavanja in sem za to res res vesela
Omar se pa tud spreminja, je že pravi dedec. Kolk on približno poje v 24h????Verjetno več, ker mu je teža kar poskočila
Pa da ti napišem še mojo kao dieto: zmanjšala sem ure prehranjevanja in sicer; ne jem pred 8h in ne po 18h. Ne ločujem svari , jem počasi(hudo težko
), samo takrat ko sem res lačna in samo toliko , da sem zadovoljno sita. Bel kruh sem zamenjala za polnozrnatga. Probala bom malo več hodit in po možnosti še malo ab rocket obiskat
Sladkarije so off, če bo res kriza, dobi mama kako vrstico čokolade. Bomo videli, če bo kaj uspeha. Samo najprej moram zdržat kak mesec, da bom lahko poročala
Mali spi zelo dobro v njej, samo verjela ali ne ima se vedno zgleda vetrove..in pol ga sraufa in mu ne pase nikjer...ali pa ga zobje matrajo al jaz ne vem kaj...
Sejpravim da je spal cele noci odkar imava GH je pa spet zacel...z nocnimi bujenji in seveda se tud futra pol ponoci..
Kaj in kako zdej on je:
ob 1h zjutri mleko od 90 -150ml
ob 3h zjutri( ne vsak dan ampak najveckrat pa ) 90 -100ml
ob 6h 90-150 ml
ob 9h - kasica z mlekom ( po steklenicki spije) 100ml do 160ml
pol pa odvisno kako spi...ko se zbudi poje kosilo
12h ali 13h ali 14h kadar se zbudi je kosilo GH
potem pa se enkrat popoldan mleko 100 do 150ml
In zvecer spet flaso mleka in spet od 100 do 150ml...
takle mamo... kmalu bomo uvedli se namesto mleka popoldan kako sadje malico..
Drzim pesti za tvojo dieto
Aurea: Kaj je to odejica z lokom? Mi imamo igralni center z dvema lokoma... ampak ga ne zanima ker ze dolgo noce vec lezat na hrbtu ko je buden....
On sedaj sedi ali pa se gunca in poskusa plazit na trebuhu...
Tako da igralni lok na igralnem centru odpade
Estrella: Pa sej jaz jih nalagam na shrani. si.... najprej me zavrne pol pa se prijavim pa me kar pusti da nalozim... ampak kako tako majhno sem nalimajo.
jaz jo pomanjsam v paintu in pol nalozim pa copy paste ... ampak je taka velika...
Sem pa vidla da dajo na foruum malo pol pa kliknes pa je velika