IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Ja njemu naj dam ajmer pa cunjo,on sploh ne porajta
. Sej k bova rihtala taspodnjo kopalnico bojo pa drugačne,ker se na teh res vsaka pikica pozna,pa odtisi stopal......
Pa on bi mel kr ene poličke v dnevni pa bla bla bla. Ma ja, a bo on skoz prah brisu? Čim manj tega
He,he...moj pa policke glih ne.. ampak sama stekla pa ogledala so mu vsec... Ma dej bejz kdo bo pa to pucal..
Ampak to je pa tud shit a ne ce dec nic ne opazi... Ker moj je tud tak. In potem se lahko raztrgam od pucanja pa je itak isto al pa ce je vse nastlano je tud isto...No sedaj sem se pa nehala tok gnat pa je zanj itak uredu jaz pa na en uc zamizim pa tud gre...
Cmrlika: Za hojco sem ti zelela povedat, da smo se ze skor udarle... enkrat nazaj, zato ne maram se enkrat pisat...
Ti pa olajsam iskanje od tu naprej mal poglej:
KLIK Se pa cist strinjam s tabo... tud mi je ne bomo imeli.
Glede vicev pa itak super ce se jim tud tvoj ati iz srca nasmeji...

Jaz pac nisem tak tip.

In menim, da ni nic narobe ce jasno povem kaksno je moje mnenje.
Estrella: Sej sem vedela...da mora bit neki tazga.
Nina7: Joj kok lepo....

jaz se kar topim ob takih fotkah.
Hijenca: Za Vida
Kasso: Ja ce je vnetje
ze tako dalec, da pride do bolecine zaradi vnetja srednjega usesa ima otrok tudi visoko vrocino..To gre skupaj.
Glede sexsa... sem pa par strani nazaj napisala kako je s tem vsaj po mojem mnenju... pa bom se enkrat :
Otroci so kot spuzve in vsrkavajo vedenjski vzorec ki jim je dan iz lastne druzine in okolice. In vse to je za nekatere starse o.k. potem pa ko pride do tega da pri 14 njihova deklica sexsa pa ni vec o.k.
Ce je otrok navajen, da ga ze v vrcu sprasujejo ali ze ima fanta ali pa punco..in pa dej lubcka tej puncki ali obratno in pa mame z velikim dekoltejem, sestricne ali pa kake sosede v mini krilcu, uciteljice z uhanom v jeziku al pa se kje ...
To so vse vedenjski vzorci, ki jih otrok spremlja in potem pac ne mores pricakovati nic drugega od svojega otroka... in mu bos tudi tezko dotajcila da to pa ni uredu...
Razen v svetlih izjemah....
Me je zadnjic glih moj spraseval nekaj ne na to temo ampak nekaj podobnega in sicer nisem mu znala odhovorit: Vprasanje pa je bilo ce starsi radi cuknejo alkohol in so pomankljivo obleceni, zakaj je za starse uredu ampak potem ko to zacne otrok delat pa jim ni uredu...
Nisem imela pojma kaj naj odgovorim razen da jim verjetno ni uredu samo ce otrok to pocne pred 18 letom... ma nimam pojma res.
Za Merkator pa...

Jaz v takih primerih pustim vso robo in recem hvala lepa in grem drugam...
Razen ce imajo kje napisano obvestilo in sem jaz kaj spregledala...

Pol pa bi naredila isto kot ti...
Pa skoz pozabim vprasat, kako si ti zdej? Kako je tvoje zdravje?