IZVIRNO SPOROČILO: jana81
**** redkokdo od mladih staršev se tega zaveda kar si napisala...se pa tud jst oblečem z dekoltejem in bom spila kak kozarec vina ko bom nehala dojit, ampak vse to ko bo moj mali spal in me ne bo videl takšne, čeprav menim da je tudi kak lep dekolte lepo pokazat, koma pijane mame pa res ne morem videt...
če pa si tak že od prej, se zelo težko spremeniš in potem verjetno trpi tudi otrok.
Ja seveda Jana in ti si zelo lepa punca in valda da se bos zrihtala po standardih ki veljajo v Sloveniji. Vse to je cist razumljivo...
Jaz sem samo hotla povedat da ce bi imela hcerko in bi sla hcerka pri 15 ven z prijateljicam in bi oblekla miniko ali pa kak lep dekolte .... kaj bi ji potem sploh lahko rekla?
Sedaj enim mamam se pa itak to ne zdi nic slabega ce se smrklje tako oblacijo in jih celo spodbujajo in jim kupujejo tako garderobo...
A ves...starsi se ne zavedamo da sami nekaj pocnemo in je o.k. ko pa otrok posnema pa recemo ne to pa ni uredu..
Itak pa ce imas sreco nekako utupis v otrosko glavico da so stvari,ki so samo za odrasle in ki se pocnejo ko si zrela in odgovorna oseba...
Jaz vem da nimam pojma kako bi to naredila... Samo cez poletje ko smo bili v Slo. so punce bivse sosolke od sina 13 letnice hodile na vrata zvonit nasminkane pomankljivo oblecene in pa ko mi je pokazal kaj mu pisejo namsn...me je kar streslo...
Sama sem bila samo hvalezna da imam takega moza ,ki zna pravilno reagirat in ga vzgaja tako, kot ga... In me ne skrbi...
Nikoli pa ne vemo kaj bo...
Aja se to v Sloveniji bi me pa posteno skrbelo...fant bo star 14 glih kar ...in se ne vem kakasna vzgoja vcasih ne pomaga, ce je okolica kakrsna pac je...