Še en lep pozdravček od mene.
Tudi jaz vas komaj sledim in, ko pridem do konca s prebiranjem že vem kaj bom napisala, potem me pa zagotovo kdo zmoti in to obstane v zraku... ampak zdaj pa pišem....
Mdva z
se še kar drživa, no bolj klavrno. Namesto v ponedeljek sem šla včeraj na pregled h ginekologinji in ji potožila, da imam še vedno grozne vrtoglavice in slabosti - sploh se ne končajo
. Sem bila že ta teden doma zaradi tega sem tekla si bom malo odpočila, potem bo pa vse ok, samo je vse slabše. Kar neki. Ginekologinja mi je takoj napisala 3 tedensko bolniško in da moram nujno biti veliko zunaj in se gibati - ja, ampak kako če mi je tako slabo še v ležečem položaju
Tako, da včeraj
sploh ni veliko pogledala (običajno vedno naredi UZ) in mi kar malo manjka. Na hitro sem videla samo, da je ležal.
Potem smo mogli pa še Leona peljat na Pediatrično zaradi nekih pikic, ki so se mu pojavile - ne moreš verjet večinoma samo čakanje in čakanje, malo pregleda in smo bili pečeni za debelih 6 ur!!! Bila sem takooo
, ker se mi zdi da se dohtarji prav norca delajo in naših zakladkov. Še jaz sem komaj zdržala, kaj šele mali. Ti dohtarji pa kar nekaj cincajo in zavlačujejo, otročki naj pa čakajo. Živa katastrofa. No, saj na koncu niso itak povedali nič novega
. Upam in želim vsem, da se nikoli oziroma čim manjkrat prikažete v kakeršnih koli bolnišnicah predvsem z otročki.
Sem videla, da se pogovarjate tudi o cotkicah. Mi jih imamo kar nekaj od Leona tako, da sem pa tja bo kaj novega, imamo pa večinoma od številke 62. Sicer je bil Leon tudi drobcen in mu je bilo v začetku vse preveliko, samo je hitro zrasel. Smo malo privihali kar se je dalo, pa je šlo. Glede bodijev se pa meni tudi za zažetek najbolj dopadejo na preklop, ko ni treba vsega vlečt čez glavico. Klasične bodije smo začeli uporabljati s št. 68 in dalje, pa še 68 ni bilo tako fajn.
No, sem vam mogla malo potarnat, pa upam, da se ve in vaši
bolje držite! Pa bravo vsem za dobro opravljene preglede in
tistim, ki to še vedno čakate.
Moj naslednji pregled je 08.04.2009, do takrat imam tudi bolniško. Glede kilogramov pa sem sedaj na +- 0.
Držite se in lep vikend!!!