IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
sams bom še jaz malo piskerček pristavla.
Hvala, tisto od Frutabele itak že jem, ker mi je fuuul dobro, multivitaminski sok pa bom sprobala. Če pa še to ne deluje, pristanem pa na zadnjo možnost, t.j. suho sadje, ki ga reeees ne maram.
Hvala tudi ostale (
aprilčica, anč in poopsie) za skrb. Evo, danes sem že zjutraj pila Donat (1,2,3, zaprla oči in na eks). In celo kakat sem šla, sicer je bilo bolj mizeriozno, ampak nekaj je bilo!!!!
Aprilčica, jaz sem ful optimist, vsak dan razmišljam, koliko dni je še do petka, ko bo 3 tedne, kot da bi se šlo zame

. Anč, tudi nate ne pozabim nikoli.
Sulfinija, jaz imam peg perego, kupljen lani po porodu, ker se mi prej ni dalo ubadat s tem. In sem ga imela od prvega dne (brez košare, kar tako) in še sedaj in je super. Pri nas ga ima fuuuul mamic, največ teh vozičkov vidim. Res priporočam, pravzaprav ostalih vozičkov niti ne poznam, samo ti pa povem, da je to skoraj edini voziček za katerega mamice pravijo, da ga ne bi zamenjale. Za ostale sem slišala, da včasih niso zadovoljne. Ampak je pa res tudi odvisno od terena, kjer se boš sprehajala. Mi obalne mačke (ajde recimo

) smo itak bolj kot ne na asfaltu in ni treba imeti nekih hudih "terencev", za katere moraš imeti kombi, da jih zložiš v vozilo. Uffff, dovolj o vozičku z moje strani, sej na koncu se vsaka odloči po svoje.