dobro jutro drage moje,
aprilčica, ne pozabi nam javit, kako je.
sirod, ne rajcaj s kremšnitami! Jaz bi tuuuuudi.... Tudi jaz na momente težko diham, ampak to je bilo tudi 1. in sem zato tudi smrčala včasih ponoči, kar sicer nikoli ne in mi je moj ful težil
Jaz imam tudi rok 20.8. in bom tudi v Izoli. Čeprav se bojim babice Nate...
Res je kerala, grozna je. Jaz je na srečo nisem imela na porodu, ampak je bila prisotna potem, ko sem "uvajala" dojenje in tudi 1. tuširanje sem morala opraviti z njo. Zaradi nje si bova za ta porod nabavila diktafon, če bom slučajno tožila. Ker zame ona in njej podobne za moje pojme nimajo kaj iskati v zdravstvu, še posebej pa ne pri tako občutljivi populaciji kot so nosečnice in otročnice. Pa da ne govorimo, da mi je skoraj uničila bradavico, tako močno jo je stisnila, da priteče mleko in si NI razkužila roke, preden me je tikala in je (glede na vonj) glih bila na cigaretu
. Pa še ful zgodbic od ostalih poznam (tudi porode, ki so se zaradi nje slabo končali), ampak ne bom težila tukaj,..
tulpek, a tvoj že planira drugega?!? Moj mi je glih včeraj rekel, da naj uživam v nosečnosti, ker se je njegova "trgovina" s semenčicami zaprla
. Dobro, sej bo z dvemi ful dela, bom videla, kako bom potem razmišljala, če bi šla res še v tretjega in četrtega....
opatija...iiiiiii..... ful lepa zgodbica o tvojem nicku in tudi keralina.
Ayo, kaj res bi šla na plastično? Moja sestra je bila pred nedavnim. Ful jo je bolelo in vse, ampak to pa zato, ker je grozno suha in jo je ful bolela koža. Sedaj je OK. Jaz ne bi šla, mogoče bi šla samo, da si dvignem povešene joške, samo me je tako strah plastičnih operacij, da jih verjetno nikoli ne bom izkusila.
cowgirl, ne poslušat mame. Sej večinoma hočejo dobro, samo nekatere pretiravajo. Če bi jaz poslušala mojo, bi moj
že od 3. meseca jedel svinjsko meso in čokolado.... Potem pa bi se čudila, kaj ga eni krči matrajo
....
boga sulfinija, pa res nima miru...
OK, sedaj pa malo nazaj na delo....