IZVIRNO SPOROČILO: kerala
A si bila ti slučajno v petek na telovadbi? Je bila ena, ki bi lahko bila ti
- al sem čist mimo vsekala???
Ne, nisem bila jaz

. Me prav zanima, s katero si me zamenjala. Ta petek pa MORAM iti, sem hotela že iti v Izolo, ker Anja organizira telovadbo tudi v Izoli, pa je žal bilo premalo prijavljenih.
Danes pa ima moj sinko 1. rojstni dan!!!!

Ne morem verjeti, da je že 1 leto naokrog ... Sva se odločila, da ne bomo praznovali, ker ful stane nahranit in napit vse starše, otroci niti niso nek problem. Tako da bomo imeli samo torto in se bomo slikali in noniče bomo šli obiskat. Za v vrtec pa sem kupila maslene piškote, ker mi je rekla vzgojiteljica, da to starši ponavadi prinesejo in da na srečo noben ni alergičen tako da ne bo nihče prikrajšan

.
Pa vse naj naj za tisto četico, ki praznuje v teh dneh (sem si prav zapisala, da ne pozabim): 19.4. za Leona od
Tanchy, včeraj za
Arwen, danes za mojega

, jutri za
Sanikaa, 23.4. za Jakoba od
aprilčice in v petek pa zame

. Dosti dobrih

želim vsem!
modrasmotka, se mi ful smiliš... Pa še rekla si, da delaš na normo... groza. Vsaj sodelavci so OK, da zastopijo. Si naredila potem tiste tiramisuje?
Drnula, veš kako je s temi €... hudič hodi na kup srat! Ko ja nimaš dindinov pa ti še avto crkne... Ampak dobro, sta pa na svojem. To je tudi luksuz, ki ga nima vsak. Čez par let bo boljše

. Poglej kaj na podarimo.si, mogoče se najdejo kake dobre omare. Človek ne bi verjel, kaj vse eni hočejo dati stran. No, tudi jaz sem že dostikrat kaj podarila in vedno so prišle iskat mlade družine.