moram pokomentirati, ker potem pozabim in mi je žal...
najprej HB, da je s sulfinijo vse OK
.
Arwen, ful dobra ideja, da povabiš starše na sladoled. Mi smo povabili fantička, ki je bil rojen isti dan kot naš (samo nekaj ur prej) in še eno, s katero sem ful sprehajala dojenčke in šli do nonotov in malo bili mi 3 skupaj in je dan minil. V vrtcu mu je vsak otročiček nekaj narisal (meni gre kar na jok
)- predstavljajte si umetnije enoletnih otrok
, ampak meni se zdijo prekrasne. No in po celem dnevu akcije smo bili sigurni, da bo spal celo noč, ampak je bila norišnica!!!! Ne vem, kaj mu je, upam, da ni kaj takega pojedel
. Ker jaz se zbujam ob 5h za v službo (ker prej pridem, prej grem, ne) in sem imela to noč fuuuul prekratko....
sirod, Nata je res grozna, ampak ne skrbet, mogoče pa bomo imele srečo in je ne bo, ko bomo midve rojevale (mogoče celo na isti dan, glede na PDP
). Jaz fuuuul upam, da bo tako... Glih včeraj sem bila v izolski P, ker je rodila moja prijateljica in v knjigi pritožb in pohval so vsi napisi več ali manj isti :"pohvalila bi vse babice (razen Nate, ki je katastrofa)"
opatija,
, se mi ful smiliš, še posebej zato, ker se mi prav zdi, da iz tvojih sporočil kriči ven, kako ti hormončki nagajajo ... ne me narobe razumet, ampak še od prej se mi zdi, da si ful bogica s temi hormoni in si ful čustvena. Mogoče pa se motim, sej tudi jaz sem ful čustvena pa sem drugače kot skala. Non stop mi gre na jok in že celo jutro malo pojokavam, ko se spomnim na tisto prijateljico, ki je rodila
.
aprilčica, moj je tudi čuden glede rojstnih dnevov. Pri nas pa je tako, da sem sedaj še jaz postala čudna. Sploh se ne veselim tako kot včasih, ko sem delala prave žurkice za moj roj. dan in je to vedno bil izgovor, da se vsi dobimo in veselimo in žuramo pozno v noč... Pa ga imam pojutrišnjem in na momente kar pozabim, kar se mi dogaja šele zadnje čase....ah, kaj je moj naredil iz mene
. Aja, jaz sem gledala Preverjeno in glih sva z mojim komentirala, da kaj so to spet eni šarlatani....groza.
miska_mccute: jaz sem majčke naročila in dobila glih cca. 1 dober mesec nazaj. Sem naročila zame (baby kicking) in potem je še moj
"nujno" hotel še eno zase. Pa ima sedaj tudi on svojo majčko na kateri piše: štorklja me prinese poleti
. Še dobro, da ima velik trebuh, da izpade štosno, če bi bil nek suhec, ne bi bilo fore
. Bi pa te vprašala, če mogoče lahko narediš tudi za otroke, da bi jaz mojemu malemu naredila eno majčko: "Jaz
tatija" in še kako slikico ali pa samo tekst, ne vem. Kaj bi šlo? Imaš take majčkene majčke?
Evo, toliko za sedaj, grem nazaj žret piškote s čokolado (da ne govorimo o tem, da sem glih zajtrk pojedla v službi in zdej že po piškotih udriham, za kosilo pa sem si prinesla malo mesa in fuuuul torte od včeraj
).