Hojla
,
ste pa res pridne
, ne vem, kako vam rata? Meni uspe skočiti na forum samo zvečer, pa še to za cca. 15 - 20 min.
Danes smo imeli obiske za kosilo, smo odspali siesto, pa popoldan druga runda obiskov. S pupo sva spekli kakavovo torto po receptu iz praznične številke Cicibana - mala je navdušeno sodelovala in zadeva je res uspela
. Tako, da bova kuharske podvige nadaljevali, ker obe uživava
.
Mi je kar žal, da je praznikov konec, in bo treba jutri v službo. Jaz bi že kar zdaj imela porodniško, mi doma čisto nič ne manjka
.
Zjutraj sem se iz firbca stehtala, kile niso šle nič gor (58 kg), hlače so mi pa v pasu vseeno tesne - bo treba nekaj novih oblek kupit. Sem šla v materinsko knjižico gledat in sem v prvi nosečnosti šla s 56kg na 66,4kg ob koncu nosečnosti - bomo videli, kako bo zdaj, ko že štartam z 2 kg več...
Ubožčke tiste, ki imate bolne otroke ali pa ste same bolne
. S pediatrično kliniko v Lj. imam jaz kar pozitivne izkušnje, z dežurno šlužbo na Metelkovi je pa tako, da je odvisno na katerega dežurnega pediatra naletiš.
Od tam imam nekaj zelo dobrih izkušenj in eno zelo slabo, ko je naša prinecesa zakuhala na 39,5 pa Calpol ni prijel. Dežurna pediatrinja nas je poslala domov, naj ji zbijamo temperaturo z vodno kopeljo. In smo jo dajali praktično celo noč v banico, kjer ji je temperatura padla na 38, ko je bila 10min zunaj banice pa spet 39,5 - in tako celo noč. Mala je že bledla od utrujenosti in vročice. Ko smo po tel. klicali nazaj na Metelkovo, da ji temperatura kar naprej narašča, je pa dežurna vpila v telefon, da fizika nikoli ne odpove
. Smo zdržali do jutra in jo peljali k naši pediatrinji, ki ji je dala Voltaren, temperatura je padla, mala je pa od izmučenosti spala skoraj ves dan.
Čim manj stresen začetek tedna vam želim
.