Dobrodošle nove
! Poletje bo zanimivo marsikje
!
Danes sem imela prvi pregled. In je srček lepo bil, pa veliki smo 15mm, noseči pa 7t5d. Nekako po izračunu, le PDP en dan prej - 21.8. Imam pa v maternici en hematom, ki baje ni nič hudega (upam) - me je pa G opozorila, da moram takoj prit, če bo sveža kri... Ima še katera to? Zanimivo, da sploh ne paničarim. Ponoči pa spat nisem mogla, ker me je skrbelo, če bo srček bil. In je
. Moj ni hotel zraven in sem ugotovila, da ne bi kaj veliko videl, tako da gre na NS.
Malo pa moram še kritizirat. Imam G v porodnišnici Brežice, na novo (ker sem dobro preseljena) in mi je žal, da nisem ostala na Gorenjskem. Ker tam se mi je G vedno posvetila, tukaj pa za tako pomembno stvar, kot je 1. nosečnost, nimajo časa za osebo. Nesramni res niso bili, ampak si manj kot številka. Nič ni vprašal G, nič povedal, samo bris vzel in me poslal na UZ (in sploh ni sam videl, da je bil prejšnji PAP C!). Da ne rečem, da nas je bilo v čakalnici vsaj 20, še preden je začel delat. Sem že začela spraševat za privat G, ker je zame čakanje 2 ure preveč stresno.
Naslednji pregled imam 5.2., niso mi vzeli ne krvi, ne vode, le še stehtali in izmerili pritisk. Punce, tole je res bolnica iz socializma! Katastrofa!!! Vam povem, da so uničili skoraj ves čar. Skoraj...
Kar pa se slabosti tiče - vsak dan je bolje. Sem pa trenutno na kilah in kilah grozdja, pijem pa skoraj nič - ker me ful slabi. Upam, da kmalu začnem, da ne bo pikica dehidrirala.
Pa sem se razpisala
...
Lep večer vam želim in same prijetne nosečniške tegobe
!