Jutro!
Vidim, da ste se kar načvekale včeraj...
Naša noč je bila mirna, mali princ se je 1x zbudil, popil 30 ml
, malo pojokcal in zaspal nazaj. Itak se mi zdi, da se ne zbuja, ke bi bil lačen, ampak kar tako malo. Mu bom sedaj ponujala manj mleka, ker se mi ga zdi res škoda zjutraj stran metat. No, saj dojenje bi bilo tudi rešitev, ampak takrat bi on vlekel v nedogled... Bom že kaj pogruntala ta teden, ko sva sama doma
in ne bo teorij MM.
No, zjutraj je potegnil celo do 8h (me je častil z bonus urico), potem pa je bila v njegovi postelji prava poplava... Tako da me danes čaka še najmanj en stroj cunj, pa čez vikend smo prali.
Nočno vstajanje in naši moški: moram mojega prav pohvalit, v veselem decembru je pridno vstajal in imel prevzgojo, zdaj pa jaz poštimam s flašo ponoči. Če je pa krizal, da J noče nazaj zaspat, pa brez problema vstane in ga ponosi. Pa čez vikend mi nameni še kakškšne pol ure poležavanja (sicer takrat mali princ ni vedno oblečen barvno in modelsko skladno, a bo že). Tudi glede previjanja se ne zmrduje, do sedaj ga še ni prinesel nazaj, ker bi bil preveč pokakan
. Pa večerno kopanje vključno s praznenjem banje in pospravljanjem je izključno v njegovi domnevi. Ja, saj vem da imam zlatega kandidata za moža
in ga ne posodim. Model je pa tudi že šel iz proizvodnje
. Ima pa tudi kakšne napakce, ampak saj jih imamo vsi, ane?
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
sreda men ni blema...Jo@n...dej Kinga doma pust pa Iza pride pote in po Jakoba...ker to pa ne bo nič brez princa...pa sama doma...
Ja srečka a res? Kolk si ti ena zlata punca

. Samo upam, da se dogovorimo za dan, ko bo vreme v redu.
Pri nas je bil zjutraj tak lep sonček, se mi je kar zdelo, da že diši po pomladi. Zdaj se pa kar nekaj oblači, mi sploh ni več všeč... Popoldne naju z J čaka še redni pregled pri P, me prav zanima kaj bosta pokazala tehtnica in meter.
Današnji jedilnik: mali princ je zmazal slabo porcijo jabolka z marelico in kosmiči, za kosilo bo imel piščančka z rezanci in zelenjavo, popoldne pa jogurt ali skutko.
Jaz pa sadje, sadje, sadje... HB da ga imam rada, ampak ne lih cel sadni dan... Zdajle pa žulim obvezno porcijo kofeta s smetano

. Tega pa ne dam...
Majček, riževi oblati (al piškoti, skratka tisti stiropor) so delani iz belega riža, ki ima visok GI (se pravi da hitro nabije sladkor v krvi) in zato niso najbolj priporočljivi. Bolj zdrave se neoluščene žitarice, riž, polnozrnate testenine, kruh, ipd. Kar je belo(moka, kruh, sladkor), ni preveč zdravo, ker je preveč očiščeno. Samo, pri naših škratih jaz ne bi pretiravala ne z eno, ne z drugo zadevo. Pač, neka sredina.
Lepo se imejte, grem

.