Živijo!
Jure se je prvič pri zobarju dobro držal, zaenkrat vse v redu, bil pohvaljen, ker noče nobene dude - lahko njej govorit, jaz bi pa bila kdaj ponoči z veseljem zamenjana za kak tak pripomoček, ha ha...
No, pri nas moški del družine že spi, jaz pa kljub neprespanosti iz zadnjih par noči še kar vztrajam pokonci... je tako prijetno uživati kakšno urico miru, ko hiša utihne.
IZVIRNO SPOROČILO: miny
Jabček- že kaj plezate?
Ne še, prihodnji vikend bomo še vse prebarvali - smo čakali otoplitev, da se bo lahko luftalo - ko se posuši, pa našraufamo gor oprimke, potem pa bo... mene pa čaka še šivanje prevlek za na jogije iz skaja, da bo zadevo možno tudi pobrisat... jih je pa sedaj dovolj, tako da še enkrat hvala, ker si rešila situacijo. Bom pa kakšno sliko pripopala, ko bo gotovo...
Krista - a sedaj je pa še vas doletelo - hitro se pozdravite!
Srečka - Iza je pa na tej sliki kot bi bila starejša, pa tako se lepo drži in pametno gleda, ful luštna mala gospodična.
Joan - Jakob pa raste, bravo! Sicer pa ne vem, ta mularija kar nekam v nebo rine, jaz sem že spet ugotovila, da moram starejšemu še kakšne žametne hlače kupit, so mu ene, kupljene jeseni, tam nekje do gležnjev... Jure pa sploh - sem spet privlekla tri vreče cunj zanj iz Štajerske - velikost 92... moram oprat in pripravit, ker so mu sedanje že počasi premajhne...
Nile - torej bo zobek - naj ne dela preveč težav! Juretu so sedaj v 3 dneh 4 pokukali na plano, pripravljalo se je pa 2 meseca.
Ketrin - se strinjam s Posadko - naslednjič pusti Kajo dalj na počitnicah... aja, pa za tisto varstvo bi se rada slišala s teboj - prideta v Grosuplje?
Sinska - uživaj še naprej!
Posadka - saj se glede spanja niti ne pritožujem, ker vem kaj nekatere preživljajo skoraj vsako noč... je bilo pa vseeno fajn, ko smo spali in bi to nazaj... in isto želim vsem ostalim - no, saj bo slej ko prej... pa le pridi v sredo... se sploh ne spomnim, kdaj sem vaju nazadnje videla?
Vrtec - to je manj prijetna tema, pa sem jo pustila za konec... danes smo iz 'našega' vrtca dobili obvestilo, da pred 1.9. ne bodo sprejemali novih, da je vlog več, kot je razpoložljivih mest in da bo o prednostnem vrstnem redu odločala komisija sredi aprila in da lahko pričakujemo obvestilu o sprejemu/zavrnitvi konec aprila... res lepo... no, jaz sem doma še do srede maja, tako da še ne zganjam panike okrog varstva, a počasi bo treba začet razmišljat, kako bomo premostili poletne mesece... če bo seveda jeseni sprejet...
... pa za konec še ena od našega petletnika... reče nekaj dni nazaj 'mami, a ti veš, kako dobiš ljubezen?'... vprašam kako, pa reče 'ko ti je ena punca všeč, ji nosiš rože, ker punce imajo rade rože, pa čokolado ji nosiš, pa bombone in njej je to všeč in potem se ona zaljubi v tebe in imaš ljubezen!'...
pa lahko noč