IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Me vse mislimo, da imamo moža, ki pa kaj takega nikoli ne bi naredil. Pomota! Pojdite malo v življenje in videle boste, kakšni so moški, ko so brez svojih žena.
za tvojega bi bilo skoda, da je zvest. moje zivljenje je ob mojem mozu in ob njem se pocutim tako srecno, zeleno in vse drugo. tko da nerabm druzga jeb*ca.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Anonimna 2 tu: mene ni noben poseksal, sem pa bila v situaciji, ko se je nekaj dogajalo. Tako, da si predstavljam kako je bilo Anonimni 1.
skoda, zakaj pa nisi seksala, ce si bila tako dalec da se je kej dogajal? se je vrnu k zeni?

pa moj moz ni cisto nic kriv, ce je men en pimpek malo
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1
Ampak res sta vedno potrebna dva. Tako, da se moramo tude me vprašati, kaj je v zakonu narobe. Sicer sem pa včasih premišljevala tudi tako: Ja kdo pa je bil tisti, ki je rekel da je edino pravilno imeti in ljubiti samo enega moškega/žensko v svojem življenju, vse ostalo pa je narobe? Kaj pa tisti haremi, pa podobno?
to je cisto res, ampak jaz se nikoli ne bi zapletala z ze porocenim moskim, ce itak vem, da ma doma neko/ga.
"nenapisano pravilo" zakona je biti zvest svojemu mozu/zeni v dobrem in slabem, in če si oseba, ki ne more imeti samo enega ali ljubiti enega, potem zakaj skacete v zakon? zakaj za vraga se potem porocate?
glede harema pa: nevem koliko veš o njem, ampak moški ima lahko harem žena, koliko to je pa je odvisno od njegove sposobnosti. imeti harem zena pomeni vsako svojo zeno preskrbeti tako, da ona ne rabi delat ima pa vse (hrano, obleke, denar,...). nemorjo met harem zena vsi, tko da ne mesaj tega.