writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)

clock-img

28.11.2008, 20:29

clock-img

Anonimen

Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila.

clock-img

28.11.2008, 20:29

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Ne,sej jo za kam it ne oblačim v oblekce.To roza sem ji dala sam za slikat gor,tisto oblekco,ki ima na črnobeli slikci pa je imela za krst.To je pa tud vse kar se oblekc tiče pri nas.Sem se že ustrašla,da se kej norca delateuser posted image  iz mene.user posted image

Ej, meni se zdi mala v oblekicah res srček user posted image

clock-img

28.11.2008, 20:30

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

sori, haha, sej sem si prav mislila, da ste jo na prvo žogo pogruntale, nič bat, bo hitro z drugim nickom nazaj.

pri oktobrkah je končno na prigovarjanje punc objavila sliko svoje "hčerke" in pozabila dejstvo, da bi lahko na netu poiskala sliko, kjer dete ni v kratkih rokavih, glelde na to da smo sredi mraza. user posted image user posted image

Tole dons je bla res popestritev ja user posted image . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori user posted image user posted image .

Bejbike ostalo pa jutr pokomentiram.

user posted image user posted image  ja še celo eno slikco je prilimala. Sta si res podobni Maji na slikahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 20:30

clock-img

Anonimen

Tole dons je bla res popestritev ja . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori .

zdej ma že prakso. srka zanje in je prava poznavalka otrok, njihovih bolezni in razvoja. tak zdej pa grem, da me ne bojo julijke pogrešale user posted image user posted image

nosečnica, pridi še kaj k nam, če dovoliš predlog, lahko bi imela dvojčka, eno punčko in fantka, kaj misliš?

clock-img

28.11.2008, 20:31

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila.

Vemo že od vsega začetka, smo jo "zavohale" na kilometer user posted image  Ampak se je bilo fino malo pozabavati user posted image

clock-img

clock-img

Katina

pencil-img

974

user posted image  

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: NOSEČNICA8

user posted image  je bla mal bolna je mela vnet grlo pa jo niso cepli.Jest delam na otroškem oddelku v bolnici,veste ker zdravnik tam dela tist, ki je napisu našo malo klinikouser posted image kako mu je že ime.........aammmmmm.......... aja marko pokornuser posted image  eno slikco sem še dodala v album maja,nečakinja pa sestra sta goruser posted image user posted image

Joj, kako je luškana. A zraven je pa Pika Nogavičkauser posted image ?

clock-img

clock-img

Anonimen

Pa tisto drugo slikico je že odstranla.Res sem to sliko že vidla v enih cajtengah,nevem zdi se mi da v Lady.

clock-img

28.11.2008, 20:33

clock-img

sesil

pencil-img

3017

sem bla že na terenu, se je aneja nekaj oglašala s posteljice.

žanka, lepo da se javiš.
a una kao nova pa blefira, ma svašta. očitno eni namajo kaj za delat.

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Tole dons je bla res popestritev ja . A celo tolk daleč je šla z objavo poletne slike? Ji je pa za priznat, da se celo relativno potrudi z odgovori .

zdej ma že prakso. srka zanje in je prava poznavalka otrok, njihovih bolezni in razvoja. tak zdej pa grem, da me ne bojo julijke pogrešale user posted image user posted image

nosečnica, pridi še kaj k nam, če dovoliš predlog, lahko bi imela dvojčka, eno punčko in fantka, kaj misliš?

user posted image user posted image

clock-img

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image  je bla mal bolna je mela vnet grlo pa jo niso cepli.Jest delam na otroškem oddelku v bolnici,veste ker zdravnik tam dela tist, ki je napisu našo malo klinikouser posted image kako mu je že ime.........aammmmmm.......... aja marko pokornuser posted image  eno slikco sem še dodala v album maja,nečakinja pa sestra sta goruser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  v ozadju pa gospod Ficko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.11.2008, 20:34

clock-img

NOSEČNICA8

pencil-img

15

o kom to govoriteuser posted image  kakšna vam je slika, slikala sem jih prejšni teden v toplicahuser posted image

MOJA DVA SRČKA

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Vemo že od vsega začetka, smo jo "zavohale" na kilometer user posted image  Ampak se je bilo fino malo pozabavati user posted image

Ja danes sem se pa res lepo zabavalauser posted image Moj dragi pa ima sitnico čezuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

No naj pride še k vam mal popestrit zadevouser posted image user posted image user posted image .

Zvohala jo je pa Špelin@ v momentu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 20:36

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

o kom to govoriteuser posted image  kakšna vam je slika, slikala sem jih prejšni teden v toplicahuser posted image

Ma o eni namišljeni majčiciuser posted image  Joj, pa ti si se kopala kar v topljicah, kaj ni malo nevarno glede na to, da si user posted image ?

clock-img

28.11.2008, 20:36

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 20:38

clock-img

Anonimen

Ma o eni namišljeni majčiciuser posted image  Joj, pa ti si se kopala kar v topljicah, kaj ni malo nevarno glede na to, da si user posted image ?

z bujno domišljijo.

Sam res a veš kaj vse lahko fašeš v toplicah,ginekologi to ne priporočajo

clock-img

28.11.2008, 20:39

clock-img

kasso

pencil-img

4503

sori, haha, sej sem si prav mislila, da ste jo na prvo žogo pogruntale, nič bat, bo hitro z drugim nickom nazaj.

pri oktobrkah je končno na prigovarjanje punc objavila sliko svoje "hčerke" in pozabila dejstvo, da bi lahko na netu poiskala sliko, kjer dete ni v kratkih rokavih, glelde na to da smo sredi mraza. user posted image user posted image

jaz sem po naravi blond in nisem nič pogruntala user posted image ...no, ampak ne berem drugih tem in ne poznam tega otročkauser posted image

clock-img

28.11.2008, 20:40

clock-img

sesil

pencil-img

3017

meni pa se s to namišljenko ne da ubadat.
v bo kakšen čvek v živo notranjke in ostale? sem se spomnila na merkator, ker je rekla kasso da je fanj plac.

clock-img

28.11.2008, 20:41

clock-img

tilči

pencil-img

4202

tole je pa danes napeto kot kakšna ful huda kriminalkauser posted image

clock-img

28.11.2008, 20:42

clock-img

sesil

pencil-img

3017

jaz meljem že mandarineuser posted image

endomy, mene si tudi spregledala. bi bla rada tvoja prijateljica (slike)

clock-img

28.11.2008, 20:43

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

meni pa se s to namišljenko ne da ubadat.
v bo kakšen čvek v živo notranjke in ostale? sem se spomnila na merkator, ker je rekla kasso da je fanj plac.

Ne vem, jaz sem za , sam sneg ne sme padatuser posted image

clock-img

28.11.2008, 20:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jaz sem po naravi blond in nisem nič pogruntala user posted image ...no, ampak ne berem drugih tem in ne poznam tega otročkauser posted image

pa sej sm ti ZS poslala. A nism?

clock-img

28.11.2008, 20:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

o nov avatar. Luštkana fotkauser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 20:46

clock-img

tilči

pencil-img

4202

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

o nov avatar. Luštkana fotkauser posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem