writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)

clock-img

28.11.2008, 20:46

clock-img

sesil

pencil-img

3017

sneg....joj, pri nas ni ne duha ne sluha o njem. estrella tebe pa čisto razumem da ga nočeš, da lahko pririneš v klanec.
aneja nekaj kašlja. user posted image upam da ne bo kej pobrala.

clock-img

28.11.2008, 20:47

clock-img

tally

pencil-img

5682

Večer!

Vidim da ste imele pestro danes user posted image user posted image user posted image . No ja zanimivo, dolgčas je huda reč.

Spet ne vem kaj da komentiram ker mi je Emilija danes pridno živce testirala že od ranega jutra. V celem dnevu je pojedla 300ml AM in en mali frutek user posted image . Men se bo zmešalo. GH nič ni hotla vse kar sem poskusila je romalo v koš za smetiuser posted image ..

Zdej že spi, vsaj neki ..........

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

28.11.2008, 20:48

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

tole je pa danes napeto kot kakšna ful huda kriminalkauser posted image

o nov avatar. Luštkana fotkauser posted image user posted image user posted image

Hvalauser posted image

Sem jo en cajt gledala, pa niem bila čist zihr, da je novauser posted image  Luškan avtaruser posted image

clock-img

clock-img

tilči

pencil-img

4202

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Večer!

Vidim da ste imele pestro danes user posted image user posted image user posted image . No ja zanimivo, dolgčas je huda reč.

Spet ne vem kaj da komentiram ker mi je Emilija danes pridno živce testirala že od ranega jutra. V celem dnevu je pojedla 300ml AM in en mali frutek user posted image . Men se bo zmešalo. GH nič ni hotla vse kar sem poskusila je romalo v koš za smetiuser posted image ..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali jo kaj matra?

clock-img

clock-img

tally

pencil-img

5682

Tilči user posted image za zobeka in lep avatar.

clock-img

28.11.2008, 20:49

clock-img

Anonimen

Večer!

Je pa res mal pojedla.user posted image user posted image user posted image  da bo jutri bolje jedla

clock-img

clock-img

tally

pencil-img

5682

Večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali jo kaj matra?

Nič ni videti, je vesela bi se igrala samo jesti noče in piti seveda.user posted image

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Večer!

joj, tally vem kako se počutišuser posted image mogoče bo ponoč nadoknadilauser posted image

clock-img

28.11.2008, 20:52

clock-img

sesil

pencil-img

3017

anitka, super pridobitev. voziček mislim.

clock-img

28.11.2008, 20:54

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

sneg....joj, pri nas ni ne duha ne sluha o njem. estrella tebe pa čisto razumem da ga nočeš, da lahko pririneš v klanec.

Moja tud nekaj pokašljuje. Sicer ni nič alarmantnega, ampak me je kar strah, da se bo kaj iz tega izcimilouser posted image

clock-img

28.11.2008, 20:55

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Večer!

joj, tally vem kako se počutišuser posted image mogoče bo ponoč nadoknadilauser posted image

Ma ful sem slabe volje pa sej ti veš kako to gre, bolj se trudiš manj poje. Sej zdej mi je malo lažje k sem se spihala. Ne vem vse drugo nosi v usta in žveči ko pa vidi flaško al pa žličko jih zapre. Pa nič ne kaže na zgornje zobke, nobenih pikic v ustih. user posted image Uh upam na čimmanj takih dnevov.

clock-img

28.11.2008, 20:56

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Moja tud nekaj pokašljuje. Sicer ni nič alarmantnega, ampak me je kar strah, da se bo kaj iz tega izcimilouser posted image

Včeraj sem bila v lekarni in je ena imela ravno eno predstavitev. tako sem izvedela, da je Prospan sirup že od 6. meseca naprej. Pa Nisita mazilo za nosek je tudi fajn in primerno za dojenčke, če katero zanimauser posted image

clock-img

28.11.2008, 20:58

clock-img

sesil

pencil-img

3017

evo, že 3x sem bla pri njej v eni uri. jo kašelj zbudi in začne jokat. se že bojim noči.

clock-img

28.11.2008, 20:58

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: žanka
Ej,sej me nič ne briga,ampak v albumih od MAMICE8 je pa ona bodibilderka,zdi se mi,da ji je ime Andreja,sem to sliko videla v enem časopisu.Joj,kok se ji ljubi.Pa pr septemberkah je tud neki težila.

Vemo že od vsega začetka, smo jo "zavohale" na kilometer user posted image  Ampak se je bilo fino malo pozabavati user posted image

Ja danes sem se pa res lepo zabavalauser posted image Moj dragi pa ima sitnico čezuser posted image user posted image user posted image

Ti mi pa najprej sploh nisi hotela verjet user posted image  Sem te skoraj morala po nagi riti user posted image

tally, a tako malo je pojedla... user posted image  No, vseeno zadosti, da ne bo shirala, tako da se kar potolaži user posted image  Očitno je imela slab dan, jutri bo bolje user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.11.2008, 20:59

clock-img

Anonimen

MA O ČEM VE TOOOOOOOO???????????????

Več berem manj mi je jasno????????

Obrazložitev plisssssssssss

clock-img

28.11.2008, 21:00

clock-img

Anonimen

Dober vecer, kot kaze bom morala prebrati 40 strani ... ja vrajt.

Jaz sem zmatrana kot... danes dopoldan obicajna " nedeljska opravila" in ker se blizajo prazniki in pocitnice sem sla se po fasengo in tako je slo celo popoldne.

Je pa vsaj nekaj dobrega od tega imam superge... In glede na to kok so kostali jih bom pa res mogla nosit...

V ponedeljek zacnem, itak.user posted image

Ali mi lahko ena obrazlozi kako dodam ljudi pod prijatelje v albumu???Ker ocitno ne znam in sem prevec utrujena za raziskovanje...

Grem kar lepo mal za nazaj na hitro pregledat ce bom lahko...ker se mi zdi da bom kar na kavcu pristala in mal oddremala dokler dragi ne pride.

clock-img

28.11.2008, 21:00

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Špelin@... a delaš Kegla?user posted image

clock-img

28.11.2008, 21:01

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Jaz že vnaprej vem, da bo naša noč adijo pamet... user posted image user posted image

evo, že 3x sem bla pri njej v eni uri. jo kašelj zbudi in začne jokat. se že bojim noči.

user posted image user posted image user posted image

Estrella*, tudi za Aljo user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila v lekarni in je ena imela ravno eno predstavitev. tako sem izvedela, da je Prospan sirup že od 6. meseca naprej. Pa Nisita mazilo za nosek je tudi fajn in primerno za dojenčke, če katero zanimauser posted image

Hvala za info user posted image

clock-img

28.11.2008, 21:01

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

A nisi prebrala ZS-ja? user posted image

clock-img

28.11.2008, 21:02

clock-img

sesil

pencil-img

3017

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ti mi pa najprej sploh nisi hotela verjet user posted image  Sem te skoraj morala po nagi riti user posted image

po čem si jo pa pogruntala?

clock-img

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Grem kar lepo mal za nazaj na hitro pregledat ce bom lahko...

Obilo zabave ti želim user posted image

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

sem ti zs poslala, pa pokličuser posted image

clock-img

clock-img

tally

pencil-img

5682

Ja za tole mazilo Nisita sem jaz tudi brala na eni temi da je ful fajn. Bom mogla mal it v nabavo do lekarne ker prihajajo taki šmrkavi cajti.

clock-img

28.11.2008, 21:03

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Špelin@... a delaš Kegla?user posted image

O seveda, si ne dovolim pozabit. Pa ti? Kdaj imaš kontrolo?

clock-img

28.11.2008, 21:04

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ojla!

Mislim, da bo tudi naša noč ohohouser posted image user posted image user posted image . Že uspavanje mi je vzelo veeeeeeeeeliko energije. Pa križ me boli ko user posted image .

Ja hvala za pohvalo našega novega vozičkauser posted image user posted image A ga še katera morda ima?

O vidim, da ste nekoga že dobile
user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem