IZVIRNO SPOROČILO: pike
Oj,
Naša
je bila prejšnji teden 4 mesece stara, danes sem jo stehtala in ima 8.400 g. A je to preveč?
Tiste, ki dojite, kolikokrat vam ponoči jedo vaši
? Moja se doji zvečer okrog 22, ponoči okrog 3 in 5 zjutraj pol pa ob 7 nato ob 9 pol okrog 12 in tako na 2 uri ponavadi.
Prejšnji mesec mi je sicer P rekla, da če je samo dojena, da je o.k. Vendar vsak reče, da je kar močna. Eh, saj ne vem več. Prve tedne smo se bali, da bo premalo gor vzela, zdaj pa da je preveč.
ej, na tole pa moram tega prlimat:
pa brez zamere.
gromki bo 7. star 4 mesece in ima 7480g na 68cm dolžine.
pa se mi zdi, da če bi imel 8kg, da ne bi bil še vedno ne neki bunkolo. po moje se ti ni treba sekirat.
pač imaš gurmanko pri bajti.
sicer pa naj te potolažim.. tudi Thor dosti pogosto je. ponoči sploh ne gledam več na uro. dejstvo pa je, da tisti teden, ko je prešaltal na 4 ure, ni več ne duha ne sluha.. spet sva na dve ali tri ure budna in se hraniva.
opažam pa zadnjih nekaj dni, če se kje nahajava - recimo kot danes v bolnišnici, ko sva imela UZ glavice (btw: vse je ok), je bil lačen kot volk in ko sem ga hotla podojit in mu ponudila dojko, ga je bilo treba prositi in je pil zelo malo... kot da ne bi hotel jesti drugje.

- a zdaj mi bo pa s takimi fintami ven hodil??
Uršula83 -
PIVO! brez heca! men je joške skor razneslo! sem ga spila celo flaš(k)o.

tri dni zapored.
pomaga pa tud brezalkoholno.
http://www.svood.org/