writing-img

RE: Božičkovi pomagači 2008

clock-img

02.04.2009, 23:50

clock-img

blackcoffee

pencil-img

1305

ne... če se mečave zarastejo, ne morejo pogledat možganov z UZjem. ker pa ima gromki prisoten ekstenzijski vzorec, so z UZ pogledali ali je mogoče vzork za njegovo vedenje - iztegovanje nazaj, okvara na možganih. pa ni.
torej se bo dalo z vajami odpravit ta vzorec. v največji meri pa je kriv porod, ker je prišel na svet s temensko vstavo.
pregled je trajal dve minuti dolgo.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.4.2009 23:52:36 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

clock-img

03.04.2009, 07:46

clock-img

martka

pencil-img

1538

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: martka

HVALA ZA KUPONČKA!!!
sem že poslala dragega, da ju uporabi.

namenjeno meniuser posted image
no če ja, ni za kej user posted image

sevedauser posted image user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

clock-img

03.04.2009, 07:52

clock-img

martka

pencil-img

1538

otroci... ja veseli, bojda so komaj čakali in že cel mesec spraševali, kdaj, kdaj, kdaj pridem nazaj?
jaz pa sem se počutila, kot bi delala prvič- halo?!? pa delam že 14let!!
ko sem pa v soboto prišla na ljudsko učit, pa sem se počutila, kot, da ne bi imela pavze!

clock-img

03.04.2009, 07:52

clock-img

martka

pencil-img

1538

skorpika:

IZVIRNO SPOROČILO: martka

otroci... ja veseli, bojda so komaj čakali in že cel mesec spraševali, kdaj, kdaj, kdaj pridem nazaj?
jaz pa sem se počutila, kot bi delala prvič- halo?!? pa delam že 14let!!
ko sem pa v soboto prišla na ljudsko učit, pa sem se počutila, kot, da ne bi imela pavze!

clock-img

03.04.2009, 07:53

clock-img

martka

pencil-img

1538

d?!? kaj mi je to naredilo???

clock-img

03.04.2009, 08:11

clock-img

gemina

pencil-img

96

smafolk

Jutro.....

če se vam ljubi pogledati in pokomntirati, bom zelo vesela....

LP

clock-img

03.04.2009, 08:15

clock-img

gemina

pencil-img

96

http://www.nextdirectory.eu/index.asp

Pa še ena spletna trgovina, kjer majo ful cart stvari, pa da ne bojo naši malčki vsi oblečeni v HM in CA!!!!

Pa še drago ni!

Lep dan

clock-img

03.04.2009, 09:23

clock-img

čebeli

pencil-img

566

zverinica, sem ti poslala zs.

clock-img

03.04.2009, 09:42

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

IZVIRNO SPOROČILO: gemina

http://www.nextdirectory.eu/index.asp

Pa še ena spletna trgovina, kjer majo ful cart stvari, pa da ne bojo naši malčki vsi oblečeni v HM in CA!!!!

Pa še drago ni!

Lep dan

men je že tista kiklca na strani od dojenčkov ful cart pa res ni draga user posted image

clock-img

03.04.2009, 09:49

clock-img

čebeli

pencil-img

566

Pozdravljene!

Pri nas imamo celo norišnico. Tašča bo praznovala abrahama in me je prosila, naj ji pomagam. Zdej že par dni sestavljam vabilo, potem moram pa še izdelat enih 35 in jih poslat. Komej sem dobila idejo kakšni morjo izgledat...user posted image Pa musko hoče met in klicarim kdo bi špilal. Hm, na istem sem kot lani, ko sem štimala poroko. user posted image

Našo Dorotejo smo včerej peljali na prvo cepljenje, ki ga je uspešno prestala. user posted image Ko je dobila pikico, ji ni blo nič jasno...mal se je nakremžla, pol je blo pa že mim in je pozabila. user posted image Reakcijo je imela pa po cepivu tako, da je bila cel dan zeeeelo zaspana. Vročine nič in kolobarčka tudi ne, hb! Aja, so jo izmerili in stehtali...pri treh mesecih ima 63cm in 5910g. Mene skos skrbi, da je presuha...sam ni zdravnica nič rekla.

clock-img

03.04.2009, 10:01

clock-img

Tedi77

pencil-img

176

Čebeli, ne skrbi, moja je imela pri 3 mesecih in pol 5,8 kg in 60,5 cm, pa je zdravnik rekel, da se lepo razvija. Pa tudi meni se ne zdi nič presuha. 

clock-img

03.04.2009, 10:05

clock-img

Tedi77

pencil-img

176

Gemina, kolk pa pride poštnina, če naročiš v Next spletni trgovini?

clock-img

03.04.2009, 10:11

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

IZVIRNO SPOROČILO: Tedi77

Gemina, kolk pa pride poštnina, če naročiš v Next spletni trgovini?

To tud mene zanima. Sm zdle pregledla cotke in kr neki stvari našla, ki bi jih imela user posted image  pa sej ne, da jih nujno rabi tamala ... sam je tk kjut ... user posted image

clock-img

03.04.2009, 10:11

clock-img

abi

pencil-img

755

Ojla punce, ravnokar prebiram včerajšnje poste in vidim da so od pike in blackcoffe user posted image  tudi že celi malčki user posted image  .  Moj ima pri 3 mesecih 7850g in 67 cm pa sploh ni videti nek zavaljen dojenček. No, ker očitno ni ravno po jusu, razmišljam če mu ni duda (Nuk ) od 0-6 m že premajhna ? Naj kupim že tisto ki je od 6m+ ?
V ponedeljek sva imala  2. posvetovalnico kjer je dobil tudi cepivo za rotavirus in HB nima nobene reakcije.
Še slikca Gašperja ko je že utrujen od "pasenja kravic"
user posted image

< Sporočilo je popravil abi -- 3.4.2009 10:13:20 >

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

03.04.2009, 10:13

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Smafolk je pa bolj ekstravaganten ... se mi ne dopade.

clock-img

03.04.2009, 10:14

clock-img

Anonimen

Se mi zdi da pride 5€ ne glede kolk stvari naročiš ... no midva imava že nekaj časa namen tukaj kaj tamali kupit, ker imamo doma zimskega pajacka in kompletek za iz porodnišnice iz Next-a in je oboje ful lušno in ful dobre kvalitete.

clock-img

03.04.2009, 10:14

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

abi, ni slikce

clock-img

03.04.2009, 10:15

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Aha ... je že user posted image

clock-img

03.04.2009, 10:17

clock-img

pumpkin23

pencil-img

243

Hej cebeli nic skrbet glede teze. Nas je mel pri 3 mescih 4880g in 61 cm pa je rekla da je cist zdrav fant.Se pa morm pohvalit da je ta mesec dobil celo 1 kg in smo zdej ze cez 5kguser posted image . Mojim joskom se je mal strgaluser posted image . Mali komi pozira tolk hitr tece vn. Prou smesn je k se mu vcasih kr zatakne in potem spusti josk in ga posprica po celi faciuser posted image .Jz sm si tud zanc privoscla en mali pir in groza se me je kr mal prjeluser posted image .
Drugace pa sm zbolela oz. sm cist prehlajena in upam da se nas mali ne bo nalezel od mene.

clock-img

03.04.2009, 10:19

clock-img

Vplanu

pencil-img

106

Ojla punce,
Če bo katera naročevala iz Nexta naj se javi - se nas najde par pa skupaj naročimo, da se poštnina malo podeli - če ste zato seveda. Jaz bi vzela en pulover in jaknico za tole prehodno obdobje. Pa pa

clock-img

03.04.2009, 10:21

clock-img

Vplanu

pencil-img

106

Aja ups - sam 5 eur poštnine. To pa pol ni panike user posted image

clock-img

03.04.2009, 10:23

clock-img

gemina

pencil-img

96

poštnina pride 5€, ja...pa baje je kvaliteta ok....res je cart, ja!

Katja....smafolk je rahlo odpulen ja...mam eno pižamico za malega...pa se mi dopade fulllll....sam jes sm itak mal čez les!!!!! se mi pač dopadejo mal odpilljene stvari...

Je pa to skandinavska zadeva...se mi zdi, da danska....hja, tak je to!

LP

clock-img

03.04.2009, 10:29

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

IZVIRNO SPOROČILO: gemina

poštnina pride 5€, ja...pa baje je kvaliteta ok....res je cart, ja!

Katja....smafolk je rahlo odpulen ja...mam eno pižamico za malega...pa se mi dopade fulllll....sam jes sm itak mal čez les!!!!! se mi pač dopadejo mal odpilljene stvari...

Je pa to skandinavska zadeva...se mi zdi, da danska....hja, tak je to!

LP

Ja, sej pižama je pa fajn, če je taka odpilena ... bom pižame pogledla. Zdaj sm sam ostale cotke.

clock-img

03.04.2009, 10:46

clock-img

skorpika

pencil-img

386

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Se mi zdi da pride 5€ ne glede kolk stvari naročiš ... no midva imava že nekaj časa namen tukaj kaj tamali kupit, ker imamo doma zimskega pajacka in kompletek za iz porodnišnice iz Next-a in je oboje ful lušno in ful dobre kvalitete.

otika kako pa je z velikostjo? ker jst čist popuser posted image  ker mu kupim št.68 bodi, pa mu ga kumi zapnem pol...potem pa kupim 74, operem na 60st in mu je glih pravuser posted image ...edin clar je realna velikost in ostane tut po pranju taka kot more bit...

clock-img

03.04.2009, 10:49

clock-img

skorpika

pencil-img

386

uf smafolk je pa mal prehuda zame user posted image ...no pr men bi še šlo skoz, pr očku bi se pa zataknil user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem