Čer!
Katja_p:
Kdaj jih pa kopate? Zvečer? Pred, po hranjenju ...?
Midva jo kopava zvečer. Ji dava najprej kakih 60ml mlečka, da ji potešiva tahudo lakoto, potem se skopamo, potem pa dobi še preostali obrok. Je pa zgleda najina flenča en fenomen, ker jo voda sploh ne utrudi in je kar naprej budna. Tak da mi smo prišli že do tega, da imamo kar nočni spanec (od 22ih do 9ih, z vmesnim zbujanjem) in pa dnevni spanec od ene 2h pa do 5ih ali 6ih brez zbujanja, vmes je pa že kar skos budna.
Me pa zanima, kako ve otročke v teh budnih obdobjih animirate? Vam mirno ležijo v košari/ležalniku ali jih morate nosit itd.? Moja mora bit že prav dobre volje, da je sama budna v ležalniku (sevesa se jaz ali moj skos z njo pogovarjava).
Bradavice ... no midve se sicer ne dojiva tako za nahranit ampak bolj samo za pocrkljat, ker tamala nima potrpljenja, da bi dolgo vlekla ... samo ko zagrabi prvič, zares močno potegne, a me prav nič ne boli. Mogoče je to za to, ker sem si celo nosečnost utrjevala bradavice ... samo zdaj očitno za brez veze ...
Spanja na trebuhu jaz pri moji ne prakticiram, saj ko jo dam kravice past, se mi zdi da še nima dovolj močnih vratnih mišic. Na trebuščku mi edino zaspi tako na rami, ko podirava kupčka, samo potem jo odložim v posteljico na bok. V vozičku pa na hrbtu leži.
Ah
Zverka, ne bit preveč huda ... moja teta pravi, da imajo deci že od rojstva eno hudo genetsko okvaro in da jim tega pač ne smemo zamerit

.