tudi meni se Thor davi - pa ne na flaši, ampak na zizi!! kaj naredim? obrnem ga k sebi ali pa ga dvignem in ga potrpljam po hrbtu, da pride do zraka. in včasih ima že čist solzne očke, požerušček. potem pa
jovonanovo navali na sesek in zagrabi, kot da se nič ni zgodilo.
opažam pa, da se tudi midva čez dan pogosteje hraniva, kot ponoči in tudi meni se zdi, da sem samo še dojilja.
martka - enkrat na dan ti kaka?
jaz sem nehala šteti, kolikokrat ga previjem.

ž
pa hvala za link, ki si ga pripopala!
medika13 - hvala za info glede blazinic. jah.. sj ne, da bi imela pogrižene ali ranjene bradavičke.. so le zelo občutljive ob sesanju in bolijo. sem pa si jih začela mazati z lanolinsko kremo - bom pa kupila tudi bepanten kremo.
sling - za kolliko časa pa ti ga posodijo in kolko stane izposoja? ali ti posodijo samo v primeru, da potem kupiš pri njih novega? sprašujem, ker sem naročila obroče za sling in si ga imam namen sama sešiti. pa ne vem točnih mer dolžine in širine blaga.
trebuh - mah... se še kar pozna. in mehek je kot spužva.
sicer pa ni velik in tudi strij nimam. hvalabogu!
tudi jaz sem že pomislila, da bi se lotila trebušnjakov. pa hulahop bom začela sukat okoli pasu. pa ve, telovadite kaj? če bi vsak dan temu namenila par minut, bi do pomladi že lahko bila spet 'stara sablja'!
da bom spet sebi privlačna pa morda še kakšnemu dedcu.. če si ga bom kdaj hotela spet umisliti...
pa glede na to, da mi manjka nežnosti.. in glede na svoj karakter - koliko se poznam, bom sigurno vrgla trnek.
medika 13:
...se vam moram malo potožit ... tudi moj že od včeraj kuha mulo, se ne pogovarja z mano in ga ni doma ... jaz se pa seveda sekiram in ... poskušam čim manj, da nebi preveč na vplivalo pa mi ne ratuje najbolj ... PA KAJ ZA BOGA JE TEM MOŠKIM?!?!?!
ja.. kako ste ve, s svojimi dragimi?
Zverka pred dnevi bla neki žalostna, kr je mau njen neke fore. zdaj pa še tvoj
medika neki sere! kaj pa naj jaz rečem nad svojo situacijo???! men tud ni lahko. sem sama. za vikend je sicer pršu. vse brez dotikov. men se pa mešalo zravn. se mi zdi, da bi blo bolje, ko ga sploh ne bi bilo blizu več. itak pa imam samo dodatno delo, ko pride.
se mi zdi, da če ti partner otežuje situacijo, da je v takih primerih vseeno bit bolje sam. mah..
in ja... ubogi moški! dajmo jih razumet! dajmo jim oprostit! blablabla... kaj pa če bi kdaj rekle, pejte nekam!
Otika - vprašaj teto, kaj je to pri moških za ena genetska okvara?
ejte, grete dons kam žurat?
mah, jaz bom kar doma. lol
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 31.12.2008 18:38:04 >
http://www.svood.org/