IZVIRNO SPOROČILO: flower
IZVIRNO SPOROČILO: populis
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu
in zdaj s stacionarcem ičem svoj mobilnik, ma ne moreš verjet, murphy
Nisi edina tudi jaz to prakticiram.Pr men je kriv EMŠO, pa porod mi je mal skleroze nakopu
sploh se ne sekiraj, jaz sem zadnjič z mobitelom stacionarnega iskala in sem tak dolgo iskala, da sem pozabla, da sama sebe kličem in sem se javila
moram povedat da me je že
blacky nasmejala s svojim parkljem sam tole
flower je pa višek. Se smejim ko nora.
karamela jaz tut velikokrat iščem kakšne ključe, denarnico in podobno. Pol me pa moj zajbava pa prav ja kaj a ne zna rečt tukaj sem.
obdarovanje - moj je bil popoldne v službi in predno je prišel domov sem jaz dala darila na mizo. Za njega sem pa zraven mize postavila metlo in gor napisala ATI.

Veste kako je bil vesel. Je rekel da sploh ne bo sprejel darila.

Se je pa on tut potrudil in ko je prišel iz službe je potrkal po vratih in grem pogledat kao kdo je, čeprav sem vedla da je neka fora in pred vrati čakajo dve vrečki. Ena za Jana in ena zame. Janu je prinesu enga medota ko se sveti če ga k sebi stisneš. Je ful lepi in bi ga še js mela.

Meni je pa prinesu celo vrečo sladkorčkov (tisti majhni ki jih dobiš v gostilni zraven kave) rjavih k sem mu jih zadnič enkrat naročila naj mi jih iz službe prinese. Pa ne dela v gostilni da ne bo pomote.
levinja luštni škorenjčki. A na spodnji slikici pa moli da bi še kaj prinesel??
lunica haha. Ful dobro darilo. In prov notr v škatli od jajc. Dobr se je spomnu tole.
lunica predvidevam da je karamela mislila od inigo Markota. Kaj ni on Marko.
Aha vidim da si tut ti že to ugotovila.
Nič, oči se mi zapirajo tko da vas zapuščam. Jutri komentiram dalje ker vidim da ste kar pridno čvekale danes.
NOČKO