writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

05.12.2008, 23:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.12.2008, 23:57

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

No, saj nimam tolko, samo do strani 119, pa potem od str. 162 do 200. Ups, pa je vseeno veliko.

Kaj si dala podatke iz P tudi?Sem mislila, da sem danes vse prebrala.user posted image

clock-img

06.12.2008, 00:00

clock-img

Anonimen

ja sem dala podatke, kr pejt še vse enkrat brat, pa jih poišči!

sej ne, hecam se, niso ga vagali in merili user posted image user posted image user posted image

nočko punce

clock-img

06.12.2008, 00:00

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Ojej, hudiča, zdaj komaj vidim, da smo danes začele 5. del in imamo že 12 strani. Pa saj res nismo normalne. Ne, potem pa res vsega od danes nisem še prebrala. Bom bom bom....user posted image

clock-img

06.12.2008, 00:01

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Lunica user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko.

clock-img

06.12.2008, 00:02

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

sploh ne vem če bom lahko spala danes, mi je neki čudni filinguser posted image

kr nekajuser posted image

rovar_ka kr daj iz sebe, če te kaj teži.......nič ne boš zamorila. saj veš, da ima vsake svoje probleme, take al pa drugačne in vse tukaj o tem pišemo - pa še nobena ni rekla, da kdo teži, nasprotno.

čudno mi je, ko sem sama doma + moj neki luta, ziher nažgan ko aksa + same neke negativne stvari danes (ata, prej sem trenja malo gledala) = nespanje

evo, pičim, se je mala miš zbudla user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

06.12.2008, 00:04

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Čer julije...

A ve sploh kej spite al ste kr tu gor dežurne??? user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2008, 00:05

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Izmenjavamo se na straži.user posted image  Tebe tud muči nespečnost?user posted image

clock-img

06.12.2008, 00:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.12.2008, 00:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.12.2008, 00:12

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Izmenjavamo se na straži.user posted image  Tebe tud muči nespečnost?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neki me muči ja... user posted image
Poln nos mam, dihat skoz usta, ko spim pa ne znam. user posted image  Pol pa raj k se pod kowtrom premetavam sm tle...

clock-img

06.12.2008, 00:13

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

evo, sem že nazajuser posted image user posted image Jee, balonchy je tud tuuser posted image user posted image Tvoj tud luta okrog? user posted image

clock-img

06.12.2008, 00:13

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Čer julije...

A ve sploh kej spite al ste kr tu gor dežurne??? user posted image user posted image user posted image

čer user posted image

si me spomnila, da bom res mogla it spat, če ne bom naslednje hranjenje tu dočakala user posted image

Ne hod nikamor... Ostan...

Jaz sem se odločla, da počakam miklavža... user posted image

clock-img

06.12.2008, 00:15

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

evo, sem že nazajuser posted image user posted image Jee, balonchy je tud tuuser posted image user posted image Tvoj tud luta okrog? user posted image

Če ni čez balnon zviznu, pol je zihr ene par kubikov drv prežagal... Jutri bo pa že pred sedmo rogovilu po bajti!!! user posted image  user posted image

clock-img

06.12.2008, 00:16

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Balonchy, te ni strah, da bi parkelj prišel tak pozno ponoči? Kaj pa, če le nisi bila dovolj pridna?

clock-img

06.12.2008, 00:17

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Balonchy, eh, kaj potem, če bo dedc zjutraj rogovilil, njega pošlješ v trgovino po svež kruh in spiš dalje, pri meni bosta pa dva razgrajača začela kolovratit. Ni mi spasa, jaz moram it spat.user posted image

Nočko.user posted image

clock-img

06.12.2008, 00:22

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Jooooj... Da me parkelj zdej vidi, 100% vklopi turbo in beži kar ga noge nesejo... user posted image
Sem na kavču, smrkava, nos mam rdeč k jelenček Rudolf, frizura no comment, spodnji del pižame živo roza, kratka majca od user posted image  v vijola barvi, ... zraven mene pa cel razčupan maček (je bil zvečer na dežju, sam ga nima kdo razčesat)!!!

A sem dovolj dobro opisala situacijo "zakaj se ne bojim parkljev"??? user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2008, 00:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.12.2008, 00:24

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Nočko julije moje...

user posted image

clock-img

06.12.2008, 00:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.12.2008, 00:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.12.2008, 00:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.12.2008, 00:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.12.2008, 03:08

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

Lep pozdrav, vsem julijkam, tukaj "nažgan kot aksa" ati - Rovar. Khm...

Torej...  najprej se vam morem vsem zahvalit za "družbo" in podporo, ki jo nudite moji ljubezni ter se hkrati tudi javno opravičit moji dragi, da nisem poklical, ko sem bil veni. Namreč prepičan sem bil, da že spi in nisem hotel motit (tega mi tako ali tako ne bo nobena verjela user posted image , sva se pa slišala nazadnje okrog 9ih user posted image ). Naj še povem, da je najboljša mamica na svetu, kar se mene tiče in da sem ji hvaležen za najino bibo ter da mi (saj veste + Taja - prva hčer) pomenijo vse na svetu !

Da pa nisem "nažgan" pa verjetno vidite po pisanju, kajti dobro se zavedam, kaj pomeni biti oče in mi niti na kraj pameti več ne pade, da bi se pijan vozil naokrog (ja "več", ker včasih smo se - hvala Bogu, da ni bilo kaj hujšega)...

Naj vam še povem, da ste res zlate, koristne (nasveti...), pridne mamice in oh ter sploh, včasih tudi malo preveč, ker moja kar naprej čuti nekakšno potrebo, da vas more prebrat...  in to zmeraj zvečer, ko malečka že zaspi in bi lahko bilo kaj več, kak že ve rečete... neke jagode nabirat al kaj, joj če mate toliko izrazov, vem pa kaj pomeni "kravice past" user posted image - mah, saj jo razumem.

Tako, sedaj pa se grem stisnit k njima in ju pocartat (če se bo dalo - saj veste kakšne ste, ko se mulite).

Pridne ostanite naprej in veliko srečnih trenutkov vašim družinam.

P.S.: Domov sem prišel ob 2h, aja in forum bi lahko uredile tako, da ko stisneš predogled se bi ti ta dejansko pokazal tako kot je potem videno sporočilo na forumu ne pa čisto drugače (delitev vrstic...).

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 6.12.2008 3:18:23 >

clock-img

06.12.2008, 03:43

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

joj, grem malo pogledat na forum, ker ne morem spat, ker sva se pred spanjem zuser posted image nekaj spičila, bolj me je prizadelo user posted image kot ujezilo, prokleti deci,

pa kaj je to ena čudna luna, ponavadi spim, nimam nikoli probleme s spanjem, sem zaspanc, pa še ne more me spravit kar tako en tak prepir iz tira, pa moj itak ne ve, da me je prizadel, upam, da mi bo sedaj bolje ko sem malo napisala.
no zdaj pa to preberem Rovar_ka, kako lepo, bravo ati Rovar, user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem