Midve sva iz sprehoda. Uuuuh je mrzlo. Sva bile slabo urco, je kar dovolj, ampak je bila tak fajn topla od termoforja, pa še pleničko sem dala preko, da ni dihala neposredno tega mrzlega zraka. Sem letela v DM, je bila danes zadnji dan akcija. Naši babiki se korenčkov frutek dopade. Vrabec mali drži usteke zabetonirane, če kar direkt grem z žlico naravnost, če pa voziva letalo, pa malo brrrr, brrr, sem in tja, takrat pa ima na široko odprta ustka in dela mmmmm, mmm. Mišo mali. Sem ji danes nakupila še sokcov.
Bubi kak si nekak rekla, da je menjava okusov na tri dni, ali kako? Jaz sem dala prve tri dni jabolčni frutek, druge tri zdaj prakticirava korenček in jabolko, no še jutri, a potem pa lahko dam v četrtek neko novo sadje oz. nov okus.
A ste dobile dobropis od Pikapolonice? Jaz sem dobila nekih dobrih šest eurov, ker skoraj ne kupujem tam. Treba ga je porabiti do 15.2., drugače propade. Brzina je pri Pikapolonici vrlina zgleda. Za dve dudici bo skoraj. Nekaj je.
V DM-u sem se prej oborožila z vsemi možnimi detergenti, lovilci barv, odstranjevalci madežev. Danes sva napocali korenčka po slinčkih, pa bodiju, no v bistvu ga je bilo povsod polno. Sedaj grem obešati perilo, pa da vidim, če gre kaj dol. Zadnjič sem vidla neke PVC slinčke, take iz trde plastike in sem se smejala. Zdaj mi ni več smešno, ko vidim madeže, grem drugič po njega, da bo naša babi lahko packala naprej.
Čestitke vsem
za obmesečnico danes in za preglede.