Lovro si je pa današnjo 4-mesečnico pošteno privoščil. Že včeraj je bil tečka in je kar naprej jokal ampak sem ga uspela potolažit nekak, danes pa je pošteno preizkusil moje živce. Sem se kar ustrašla, kaj bi blo z mano, če bi imel krče in BTW svaka čast vsem, ki ste jih dale skozi, ker se mi je na trenutke že mešalo.
Okrog 2h se je začel dret in se je popolnoma brez prestanka drl kakšne pol ure-nič ni pomagalo, noben položaj, ne hrana, ne čaj, ne duda, ne božanje, ne kapljice... Pol je prišel moj in mu je nekak uspelo ga uspavat. Zbudil se je ful dobre volje in je blo vse ok do 5h, ko se je vse začelo znova. Spet se je drl in na koncu ostal skoraj brez glasu, ker je že od včeraj malo hripav (ful hitro zgubi glas-očitno ima vendarle nekaj po meni poleg velike glave
). Z mojim sva ga izmenično nosila, probavala, če ga kaj boli, slekla sva mu skoraj vse, če bi ga kaj tiščalo, ugotavljala, če ga zebe oz. mu je vroče... nič. Vmes sem mu dala pol žličke calpola, ker mi je zmanjkalo idej in je potem zaspal za pol ure, ko ga je zbudil telefon pa je spet začel vreščat. Potem pa se je naenkrat umiril in se začel smejat...
Ne vem, zobkov še ni videt, čeprav se ful slini in tišči prstke ob dlesen, prebavo ima zdaj tud ok... Kakšna ideja?
Imam pa še eno vprašanje-od četrtka, ko ga je aptamil AR tako zelo zaprl, mu dajeva 3 obroke navadnega in 3 AR plus še malo čaja-kolikor ga pač uspeva pretentat, da ga spije. Prebavo ima zdaj ok ampak je ta aptamil AR en tak smrdljiv poc, da meni kar želodec obrne, če ga samo povoham, ko sem ga pa probala pa itak. Poleg tega nikol ne vem kero dudo mu naj dam, ker se včasih, če je malo bolj topla voda, ful zgosti. Zdaj bi pa najrajš šla nazaj na navaden aptamil in mu rajši začela vmes dajat kakšen obrok riževe kašice. Kaj pravte? Itak bo treba počas na GH. Mislite, da bojo kašice kaj omilile polivanje? Najbrž tud njemu ni fajn, da je skoz vse kislo v ustih... In a je važno kater obrok mu zamenjam?
Mal sem se razpisala...