writing-img

RE: Septembrski sončki - drugič :)

clock-img

30.12.2008, 11:09

clock-img

leda

pencil-img

1480

pa se ne spomnim te himne, pa moj tud ne ....oba pa nisma prešpricala ...

ribca, to, da je naslov pionirska himna, sem zvedla par dni nazaj, ko sem guglala za besedilo. peli pa smo jo v OŠ pri pevskem zboru.

pa zadnič, ko je anika horvat noter padla, je pokazala posnetek, kako triletna poje "...lastejo tlave in misli...". in glede na to, da je ona po moje drugo desetletje kot jaz, se je očitno obdržala tudi v 80ta.

clock-img

30.12.2008, 11:10

clock-img

leda

pencil-img

1480

Tudi jaz se ne spomnim tiste pionirske pesmice.

jah nič, vam jo bova morali z laro zapet. če se kdaj srečamo user posted image

clock-img

30.12.2008, 14:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

midve pa sva bile na sprehoduuser posted image
Po dolgem času.Pa je tako pasalo,pa še sonček lepo sije zunaj.Malo sva še v H&M zavile,sva toplo kapico kuple in še nekaj za k darilomuser posted image
Zdaj pa grem malo v solarij se spočit.
Se beremouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.12.2008, 15:14

clock-img

pf

pencil-img

4436

Mi smo tudi že nazaj iz Maribora, v Muelerju nakupili planičke in vse možne zadevščine za user posted image , potem pa še špecerijo v Tušu. Zdaj pa malo pospravljam, Lana spi, user posted image je pa šel delat nazaj, zvečer pa gre spet na zaključek. Že peti se mi zdi.

clock-img

30.12.2008, 15:25

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Danes ponoči sem jo dvakrat preoblekla, je imela napito pleničko in čisto mokro pižamico obakrat. Pa ji lepo gor nastavim, ne vem no.

..pri nas isto.....vsaj dvakrat je mokeruser posted image tak da mu za ponoči zdej dajem iz mulerja pamperske...morem rečt da mal dlje zdržijo je pa tudi že šlo preko....

clock-img

30.12.2008, 15:27

clock-img

gloria

pencil-img

4900

Zdaj pa grem malo v solarij se spočit.

...to sem te glih hotla vprašat če se lahk gremo sončit čeprav dojimouser posted image ....jaz bi tko šla da se mal pobarvam sem tako bela da že dolgo neuser posted image pa me je skoz neki strah da glih ni doberuser posted image ...

clock-img

30.12.2008, 15:31

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gloria jaz sem zadnjič šla v solarij k moji kozmetičarki in ker ve, da sem rodila in da dojim, me ni pustila. Je rekla, da ona je proti temu in da če si tako močno želim naj grem drugam. Mi je minilo, bom počakala še malo, saj ne mislim dojiti celo večnost. Kake tri, štiri mesece še in gotovo. Maksimalno tja nekje do konec maja, potem bomo pa naši pupici flaško ponudili, če ne bo že prej potrebe.

clock-img

30.12.2008, 15:32

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...kr pišem DOBER DAN pa nisem reklauser posted image ....
...mali je še bogi....se mi tako smili.....tko ga zmatra da mi podnevi spi kaj prej ni nikoli...jaz se spravljam sarmo delat pa kremšnite,pa pecivo jajčka na oko če mi bo ratal vse to danes,ker smo tudi sama dva....
...user posted image lepa potička...jaz je tudi pečem drugač letos mi pa nekak ni uspel...le zakajuser posted image ..

GABRIELuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2008, 16:09

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

zvečer pa gre spet na zaključek. Že peti se mi zdi.

Ma čigavi so tej zaključki? Kaj ena firma jih toliko organizira?user posted image

Lari pa edino Pamperske zdržijo noč... Je plenica ful polna in težka, ma ven pa ne gre..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

30.12.2008, 16:13

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: leda

.... se je očitno obdržala tudi v 80ta.

...samo az sem iz 70tihuser posted image

clock-img

30.12.2008, 16:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...to sem te glih hotla vprašat če se lahk gremo sončit čeprav dojimouser posted image ....jaz bi tko šla da se mal pobarvam sem tako bela da že dolgo neuser posted image pa me je skoz neki strah da glih ni doberuser posted image ...

jaz hodim.
Ma nima kaj bituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.12.2008, 16:40

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lari pa edino Pamperske zdržijo noč... Je plenica ful polna in težka, ma ven pa ne gre..

..jaz sem pa probala že mullerjeve, pa A pamperske, pa naše, pa babylove-dm...zdaj sprobavamo hoferjeve, pa mi še pri nobeni ni skoz prišlo....oz. ko mi je sem bila jaz krivauser posted image ...al nisem lepo zapognila al pa je bila notranja stran gume obrnjena navzven namesto lepo navzgor (upam, da veste o katerem delu govorimuser posted image )

clock-img

30.12.2008, 16:47

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

croftova  - user posted image ....hvala user posted image ...... je rekel moj pikec, da bi pa on tud mel en prstanuser posted image , preden dam točke nečakinjiuser posted image

...za ori...... pa se še čujemauser posted image

clock-img

30.12.2008, 18:34

clock-img

lana17

pencil-img

1098

gloria, a ti je P kej rekel glede kašlja? A se mu lahko že kej da?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

30.12.2008, 18:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

gloria, a ti je P kej rekel glede kašlja? A se mu lahko že kej da?

jaz naši nisem upala nič dat,razen bebival čaja,ki ima noter slez,pa je kar pomagal malouser posted image

clock-img

30.12.2008, 18:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naša si že sama flaško drži.
Ravno zdaj pije iz nje že ves časuser posted image

clock-img

30.12.2008, 18:56

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša si že sama flaško drži.
Ravno zdaj pije iz nje že ves časuser posted image

Lara jo tudi prime.. z obema ročkama jo lepo objame.... samo, če jo jaz spustim, pol ji pade... user posted image user posted image

clock-img

30.12.2008, 18:57

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
croftova  - user posted image ....hvala user posted image ...... je rekel moj pikec, da bi pa on tud mel en prstanuser posted image , preden dam točke nečakinjiuser posted image
...za ori...... pa se še čujemauser posted image

Ja, zmenjeno.... pikecu pa reči, da imam še točk.... če je želja huda, ni druge.... user posted image

clock-img

30.12.2008, 19:16

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lara Croft s.p. ima in en zaključek je on organiziral za zaposlene in par poslovnih partnerjev, zdaj ga pa ti isti poslovni partnerji vabijo nazaj. Svašta. Eno čago bi lahko imeli, pa stroške razdelili, če itak so isti ljudje. user posted image  user posted image  user posted image No pa en zaključek je imel s kolegi, tako kot jaz v soboto s kolegicami. To imamo standard vsako leto, ampak nas je vsako leto manj.
Danes je moja kolegica rodila punčko Zalo, je bila kar teden dni po PDP. Rodila je s carskim rezom, ampak glavno da sta obe dobro.

clock-img

30.12.2008, 19:18

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lana je danes malo jokala med dojenjem sedaj zvečer. Sem imela občutek, da ima krčke, čeprav jih je imela le na začetku 14 dni. A je možno, da pršut škodi, ker sem prejle pojedla par rezin?

clock-img

30.12.2008, 19:24

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gold fish jaz pa ne vem, če sem tak smotana ali kaj, ampak pamperske nama premočijo, druge pa ne. Verjetno ji res slabo naštimam. Danes sem kupila mulerjeve, so kar vredu na otip, drugače bomo pa še videli. Zadnjič sem ene bio kupila v DM-u, pa so bile tudi fajne, ampak tak debele, skoraj kak centimeter so bile debele. Mulerjeve so ful poceni, pa jih punce ful hvalijo. Kake so pa kaj hoferjeve?

clock-img

30.12.2008, 19:25

clock-img

pf

pencil-img

4436

Saraya saj jaz si tudi mislim, da nima kaj biti, ampak ko sem se že tak veselila, da se malo pregrejem, pa sem letela hitro dol v studio, potem pa je začela moralizirati, mi je kar minilo, da bi šla kam drugam, čeprav imamo dosti tega v našem kraju.

clock-img

30.12.2008, 19:26

clock-img

pf

pencil-img

4436

Punce kje je Me to you? Da ni kje resno mislila tisto o nesodelovanju na forumu. Upam, da ne.

clock-img

30.12.2008, 19:28

clock-img

pf

pencil-img

4436

Kje ste? Jaz imam cajt, Lana že debele pol ure spi kot krtek. Zaspi pa naša babika v minuti, to ne moreš verjeti, no pa saj mami in ati tudi. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

30.12.2008, 19:38

clock-img

pf

pencil-img

4436

Zdaj sem si en recept ven sprintala. Grem pecivo spečti, vmes pa pridem kaj na rr, ker imam samogovore in itak ni nobene.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem