evo mene, sm 6 ur štrihala pof****e dilce, no sej rada to počnem, sam trebuh mam pa res zdej nekje na kolenih
,....zdej mal odmoravam, pol grem pa "dragemu" neki za jest narest pa seb seveda, čeprou se zdele s smokijam bašem,...
PAJO: ma drgač sm k v redu, pa ti?? ja lahko da bova skupaj not,...
saša: to pa je bil ekspresen porod
sončni žarek: kakšne probleme pa imaš, da imaš taka pravila glede poroda, zakaj pa kar CR ne naredijo če je tako tvegano???
sonček in Ronja: pol mi pa povejta kolk narazn to masirate, ker men da ta moj šocl 2 prsta not (pa vrjemte da ima zelooooo debele prste, tm nekje za 4 moje) in pol to mal sm pa ke,...kako vidve to počneta, pa kolk raztegneta dejta v cm povedat
, ja če bi pa še mal bolj raztegvala pol je pa res tko kot ulla prav - čisto nasilje!
nina166: hvala!
IZVIRNO SPOROČILO: nina166
ronja kaj na Starši čvekamo že kaj čvekate?
to tudi mene zanima?????
ulla: sej to je dobr da so bombažni, jst ko sem tako občutljiva tam doli, bi mogla skos take uporabljat, sam nism si predstavljala da je to kr dost kokreten in da glih ne vem če mam menstro in da si dam kake kavbojke gor pol bi zgledal kot da sem se ukakala , jst tamponov ne uporablja, samo vložke in teli "olvejs" so men čisti sekret in tudi jaz bom zarad tega otroku bombažne pleničke dajala, upam da mi uspe, sm se že oborožila s plenicami,....kolk racmank pa imaš pa tistih vložkov za notr, da vidm če morm še dokupt!
ja pa skrbi me da ne bom sama ostala na koncu, sam če bom tko delala ko zdej bom kmal hitela v rim
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
sem dons tud hotla ji mal pa sem spet pozabla da nauš misla da sm te ignorirala zanalašč ( madona, zdej bomo neki časa vse čist pajsje s tem ignoriranjem )
ja se popolnoma strinjam, tako natančno kot sem zdele prebrala vaše poste še nism,....pa da bom ja vsm odgovorila,...
mimi: sej men se skos zdi, da bo otrok počakal do februarja, sam če se ne mislim umirit z mojmu delam, bom pa prej šla, sicer mi pa še zmerej velik izpitov ostane tud če te 4 nardim,....
če sm kero spustila in nism odgovorila, se opravičujem!