Očitno nobena danes ne bo doma kuhala
vsaj za nekaj so tašče dobre
Jerči čestitke, da si postala mamica in da je tvoj Tadej tako priden
Ma men tut vsi težijo, pa me gledajo s takim pomilovanjem, kot da bom vsak cajt izdihnila
Pa kar naganjajo me od mize, naj grem ležat v dnevno sobo, pa da mi ni treba sedet za mizo, pa take imajo... joj, komaj čakam, da bo konc, k vsi mislijo, kok strašn so pametni pa da sem jaz kot punčka iz porcelana, ki se bo vsak cajt razbila. Saj menda sama za sebe vem kako dolgo lahko sedim al ne???
Ulla kaj je res s tem nosom? Men se tut skoz maši
, pa nisem prehlajena, samo zjutraj imam čep nekje not-globoko v lukni
, čez dan je pa vse ok.
Kayca še jaz ti lahko odgovorim: krvalela iz nosu sem samo enkrat, potim se kot slon, nogavice imam takoj mokre, če jih obujem, nekaj najbrž pripomore tudi zatečenost- pa vroče mi je skoz, da bom znorela
Glede srbeče kože pa: maži se s kakovostno kremo v zadostnih količinah. Kaj drugega ti ne vem povedat. Mene je srbelo zaradi ene kreme, ki mi ni odgovarjala in sem jo zamenjala. Od takrat naprej je vse ok.
Pa itak ne smetiš teme. Kaj ti pa je? Kar pridi nas še kaj pogledat
, bomo vesele. Srečno tudi tebi
Kathy moj je tut igrce špilu, pa se jaz samo prikažem na vratih sobe, pa takoj ve, da boljš da neha. Mu dam en ubijalski pogled, pa je
. Pa reče, če bi kaj skup počela
. Seveda dragi, samo nehi mi s temi avtomobilčki pezdet, k se celo stanovanje trese
A potem sem jaz tut lahko Ulla??? Ker sem Urška, pa je to drugače blo včasih Uršula??
Ulla ignorirala si moje vprašanje
ti ga bom še enkrat pripopala, ker vem, da boš ziher kaj pametnega napisala
grem se počaaaaasiiii zrihtat za k taščici