Ja, Zvezdica, sem res ko ena telenovela... vse se vleče, G in P si me podajajo... eh, dost mam, danes imam pa res en tak dan, da imam vsega dost. Upam, da bo jutri bolje.
Zdaj me je začelo še vse boleti, pa ne vem ali je zaradi današnjih pregledov ali se kaj dogaja. Itak si "ne upam" več v P dokler mi voda ne odteče, ker tja in nazaj hodit je muka. Se mi zdi, da sem danes dosegla točko "sam da grem rodit in da je vsega konc". Razmišljam, da grem v banjo in ostanem not dokler mi koža med prsti ne zrase.
Ploha, jaz sem kar zadovoljna, dokler me kličejo ljudje, ki sem jim sama povedala za rok in nosečnost, ker me itak dobr poznajo in vejo, kje so meje (zato me skoraj noben od teh ne pokliče, me pustijo na miru, ker vejo, da bojo itak prvi izvedel). Samo me pa raz*****, ko me klicarijo ljudje, ki so slišali od drugih itd., njim se pa sploh ne javljam več. Zdaj so me klicale že tri bivše od treh prijateljev, eni sem rekla, da nimam ne volje in ne časa hodit na kavo, ker sva šla takrat z mojim v šoping, pa me je klicala 10 minut kasneje, da se je spomnila, da lahko pa ona k nama pride, samo če ji poveva, kje sva doma. Matr, sem jo hit odslovila. Prej par let nič, zdaj pa vsak teden. Grrrrrrr.
Dost mam pisanja, težko sedim.
< Sporočilo je popravil khurde -- 29.1.2009 19:14:55 >