cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Januarčice 2009 2. del

clock-img

02.02.2009, 22:39

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

ja v lekarni. Sam je baje ugabno za pop*** user posted image .
Danes je bil en lep datum user posted image , 2.2. samo smo že mal pozne user posted image .

Klikneš na ZS in napišeš.

sej to ti hočem povedat, da sm ti ZS poslala user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2009, 22:40

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

pa kolkr se spovnem si za 3 prste odprta že al kako? pa to je tvoj drugi porod, če ti dajo na sprožitev boš pomoje hitr rešena in ne bo take sile, k pr men ko sem trda k hudič,...

vse to je res (sicer 2cm), samo jaz se teh umetnih, raznih igel in podobnega bojim ko hudič križa in nasploh sem bolj za spontane stvari user posted image . Sploh ne vem kako sem akupunkturo preživela user posted image . Je rekla ona gospa, da baje pomaga tudi proti strahu pred iglami, ker vidiš, da nič ni user posted image , sam pri men je strah ostal user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

02.02.2009, 22:41

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

sej to ti hočem povedat, da sm ti ZS poslala

sorry, user posted image user posted image user posted image to je pa to ko na vrhu ne utripa več, ko bi moglo in pa ko jaz na pol vse preberem user posted image

clock-img

02.02.2009, 22:43

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ja ta strah je pri meni isti, ponavadi je potem še večji, tako da to ni nič,...zato ker če bi svoje popadke dobila bi predihavala doma dokler bi šlo, poj bi šla pa v P,...

ja kaj, a ti boš tale ricinus spila, mene mami, če pomaga, bi ga, pa ne vem kaj naj,...

clock-img

02.02.2009, 22:46

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

veš kaj jaz sem se odločla, da do srede še počakam in če ne bo nič v četrtek dopoldan mogoč ruknem user posted image .

clock-img

02.02.2009, 22:48

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

veš kaj jaz sem se odločla, da do srede še počakam in če ne bo nič v četrtek dopoldan mogoč ruknem user posted image .

no prav, pol pa jaz tudi, če ne bo jutri nič in če me naroči v četrtek ali petek spet na amnio, ga tud jest cuknem, sam prej se bom še mal posvetovala glede tega, če kdo pozna to zadevo, kaj pa veš, mal sm skeptična, ricinus je drugače strupen user posted image

clock-img

02.02.2009, 22:50

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

zdaj bom šla počasi počivat, moj user posted image že hrjoli. A misliš, da bi si mogla še lase oprat user posted image , če bo jutri kaj user posted image .

V prvo je meni tudi uspelo doma zelo dolgo predihavat popadke in sem prišla v P. že 7cm odprta, zdaj bom pa verjetno ob prvem pokonc skočla, dragega zbudila in gremo na pot. Saj lahko potem okol P. hodim, da ne bom not trpela user posted image , samo da smo v bližini.

clock-img

02.02.2009, 22:53

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ja če maš fulll mastne lase, pol si pejt oprat, če pa nekak še zgledajo, si jih pa jutri zjutraj oper pa je user posted image user posted image , jst sm jih v soboto in zdej če jutri ne bo nič si jih jutri zvečer operem, mam cev plan kdaj moram kaj nardit če slučajno kam grem, pravi organizator sem postala,...user posted image

drugače grem tudi jaz spat, pa se slišmo jutr, ZS sem dobila,...

lahko noč user posted image

clock-img

02.02.2009, 22:53

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

kaj že 7 cm odprta, pa to je bombastično, kolk časa si pa predihavala doma, kolk ur?

clock-img

02.02.2009, 22:56

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

kaj že 7 cm odprta, pa to je bombastično, kolk časa si pa predihavala doma, kolk ur?

3 ure doma, pol ure na poti, 1,5ure v P. in konec

ne nimam ful mastnih user posted image , to se zdaj v dnevih čakanja sploh ne zgodi.

clock-img

02.02.2009, 22:57

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

pol pa idi spat user posted image user posted image
zdej pa res lahko nočuser posted image

clock-img

02.02.2009, 23:19

clock-img

yania

pencil-img

2031

Oj punce, kako sta? Navijam za vaju, da se tudi vidve čimprej rešita...jaz imam še nekaj čez 30 dni do roka, pa komaj že diham....kako je šele vama...tole čakanje pa res ubija....kaj pa malinov čaj? Ne pomaga?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

03.02.2009, 08:26

clock-img

spps

pencil-img

14046

čestitke vsem januarčicam,ki že cartateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolk še vas čaka?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

03.02.2009, 08:35

clock-img

Anonimen

mimi je danes zjutraj rodila user posted image  Špelo, težko 3770g in veliko 51,5cm. Čestitke še tukajuser posted image

clock-img

03.02.2009, 08:45

clock-img

pikapoka2

pencil-img

736

Mimi, čestitke za Špelo!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 08:50

clock-img

PAJO

pencil-img

771

CESTITKE MIMI pa si se resila,

dejmo zdej pa samo se ploha navijamo se naprej zate,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 09:11

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

eh bejbe pri meni se boste pa še navijale pa nadihale, slabo kaže,...prou sam user posted image user posted image user posted image user posted image bi,...
je rekel danes G na amnio da je nekaj narobe z mojim datumam, ker tole nič ne kaže da bi kaj bilo, in me je dal na amnio v petek,...
u bistvu sm pol februarčica user posted image (no to sm itak)

ve k ste že mamice se kr preselte ker name boste še dolgo čakale, ko bom pa jst mama pa se vam pridružim,...

lp

clock-img

03.02.2009, 09:11

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

aja mimi še tukaj: čestitke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 09:51

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Oh Plohica saj bo. Držim pesti, da čimprej.

Ne predaj se!!

clock-img

03.02.2009, 10:06

clock-img

PAJO

pencil-img

771

o ploha sej bo,ko bo pravi cas bo otrocek ze sam hotu vn.
boljs kot da ti sprozijo na silo.

a danes si imela amnio?kdo pa je bil?

sej bo ne sekirej se,papa

ana&zanauser posted image

clock-img

03.02.2009, 10:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

mimi je danes zjutraj rodila user posted image  Špelo, težko 3770g in veliko 51,5cm. Čestitke še tukajuser posted image

bravooooooooouser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 10:09

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

PAJO: ravno sem ugotovila, da je bil gregorač user posted image

clock-img

03.02.2009, 10:16

clock-img

Anonimen

ploha - sej bo tud tvoje dete prišlo na svet, nč bat - sam mirna bodi, pa ko te kdo vpraša, če še nisi šla rodit, ga lahko brez slabe vesti kam pošlješ

clock-img

03.02.2009, 10:21

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ma sej zdej sm v redu, k sm se najedla user posted image user posted image , ne hecam se,...
ma o tem pa sploh nebi, ker ne vem kaj folku mede user posted image , mislim brez veze kaj govort,...

sej vem da bo, sam neučakana sm, bom pa še mal se naspala do poroda, pa ko bo bo, hvala bogu je ugotovu da nekaj z datumam ne štima da me ne bojo kuj v P strpal pa kej sprožal, ker bo kao že velik čez rok, tko da,...

clock-img

03.02.2009, 10:32

clock-img

Anonimen

Ja, sej vem, kako se počutiš. Jaz sem bla tud na tem. Ampak jaz pravim tkole - otrok že ve, kdaj je pravi čas. Te pridem še kaj pogledat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem