sam v sanjah , ko sem pa že tudi nekakjkrat rodila- seveda z lahkoto in brez bolečin
hehe, to sem pa tudi jaz že dostikrat sanjala, ampak že prej, zdaj nimam več časa za take sanje, hehe. Dobesedno, ker zadnje čase res skoraj nič ne spim.
Gnezdim, kaj čete... Včeraj je prišel serviser in nama popravil pralni stroj

! Obožujem Gorenje! To je edini servis, kjer te dejansko pokličejo nazaj, če so zasedeni in kjer serviserji pridejo na napovedani dan in tudi na približno uro in se potrudijo (kriva sem bila itak jaz, ker se je v mašino zagozdila sponka od Ronjinih overall hlač)

. Naju je pa konkretno prestrašil prej, ker je najprej zgledalo, da ne bo mogel prit do

in da bo moral pralni stroj na servis in potem si lahko mislite, kako bi izgledalo moje gnezdenje... Se mi je kar zbledlo, ko je rekel, da ne gre, pa da je treba vse na servisu razstavit... Pol se je pa še mal trudil, ko sem ravno tik pred rokom, pa še Ronja je okoli šarmirala

, pa mu je ratalo...
Potem smo popoldne šli k bratu pregledat vse cotke za tamikeno in sva nekaj napraskala, sicer več za Ronjo, ker je večjih cotk precej več. Ampak nekaj pa je, tako da od včeraj zvečer celo noč perem ko zmešana (dobesedno, ker sem vstala ob 3:10)...
Sva pa tamalo pustila pri bratu in njegovi punci in šla v Lesnino gledat za eno omaro, da bi meli potem kam dat vse stvari, ker bo treba ene police in omarce ven vršt, ko bo not prišla posteljica - pa na žalost nimajo nobene ozke in visoke omare... Groza! Ampak ko sva prišla nazaj, so bli pa tile trije tako luštni!
ronja je uživala kot še nikoli pri nikomer doslej! Pa še čisto sta jo zgonila, da je danes dolgo spala

. Moramo še kdaj ponovit, dokler sva še sama, če se nje "znebiva"

.
Sicer se je mani stanje umirilo, se vidi, da manj nosim tamalo, ker je lubi na dopustu. Nimam več nobenega čepa na hlačkah, tako da se očitno še ni čisto odluščil, tudi nobenih konkretnejših popadkov nimam (lažnih ne štejem, seveda), tako da sem
ful optimistična. NO, pa saj sem vedela, da če preguram do petka zvečer, mam zelo dobre šanse še za naprej... Verjetno pa ne bomo šli za vikend k očetu (ima RD), ampak bo kar on gor prišel... Mi je prav trapast: mi skoz govori, da ni treba da pridemo, pa da če bo slabo vreme, sploh ne smemo (zaradi zametov na cestah), pa da samo če bo vse ok- pa mu rečem: "oče, da bi bilo vse ok, smo že pol leta prepozni... Od takrat dalje ni ok, sploh ne razume... Po moje šele, če bi res izkrvavela na porodu, bi mu ratalo jasno, da ta nosečnost pač ni glih normalna, pa da je dejansko blo nekaj narobe..." Mah, z lubijem sam zavijava z očmi
Sej lepo, da nista panična z mami, samo je pa tudi trapasto, ker se obnašata, kao da je vse ok, da sem v top kondiciji... Jaz mam pa popadke na 5 minut, sem odprta, on mi pa reče, da saj mu bom "pomagala" kuhat (to pomeni v praksi, da jaz skuham) za 7 ljudi rojstnodnevno kosilo. Ker on kao ne zna. Pri tem, da mi g. dobesedno niti potice ne pusti spečt (to mi je rekla, namreč: "naj letos drugi potice pečejo!"

) mah, starši...
Aja, smo šli pa včeraj še na fax/mojo službo, kjer sem pozdravila sodelavce in jim zaželela srečno novo leto, dobila sem koledar za 2 leto, čeprav bom tam rabila samo decembra, pa še to samo 12 dni

. Pa dobila sem tisto nadomestilo (no, vsaj je potrjeno, da ga dobim), če si na bolniški več kot 3 m). In zakaj smo šli tja? Zato, da se je lubi KONČNO zmenil za 2 izpita. Hvalabogu, ker po Lejli spet nekaj časa to ne bo mogoče! Bi rada, da spiše še ta dva seminarja (enega že ima, samo ga mora popravit) v teh praznikih, potem mu ostaneta še 2, tisto ga bom pa že nekak spravila naredit

.
Sicer sem pa naredila
ogromno čokoladnega sladoleda, pa zadnjič še
palačinke z omakco iz različnih gozdnih sadežev (sem videla zadnjič recept v knjižci, ko sem bila na CTGju, sem malo priredila glede na to kaj imam doma in je bilo suuuuper). Danes še ne vem, kaj bo.
Trenutno je lubi na sestanku za svoje čmrlje, že od zgodaj zjutraj, zdaj misli skočit še k svojim po smrekco (jo dobiva od enih sorodnikov), pa baje mora še neki v štacune, ziher se je s kakim bradačem zmenu, da mu hodi po opravkih

.
Nič, mala teži, bom morala kasneje prebrat, kaj ste nakucale. Samo, da veste, da sem še vedno 2 v 1

.