writing-img

RE: Februarski sončki - 8. del

clock-img

09.01.2009, 20:30

clock-img

blaža

pencil-img

8795

evo še mene. imam tako dolge nohte, da komaj tipkam.user posted image  no se bom že privadla, samo ne vem kako bom jutri ritko brisala, pa ne svojo, moja je pa kar rit.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 20:32

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Ne razumem kje majo babe tolko časa za si rihtata nohte. Moja sestra ima ima vedno tako dolge, pa še v jaslih delauser posted image  ma kje ma cajt limat vse te rožice. user posted image  No ma lepi pa so. vsaj da bom jutri lepa.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 20:35

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Lilči, a sta se vidva razšla? user posted image  sem kar malo žalostna k take zgodbe slišim, ker mi se mamo tud ful lepo ...

uradno ne. morm it najprej do odvetnika, ker me je strah, da če zdaj kar grem, ne bom nikoli več dinarčkov nazaj dobila. sem vse vložila v hišo, pa še en orenk kredit vzela.

joj lilči... user posted image user posted image user posted image user posted image , a res ni možnosti da bi šlo kaj na boljeuser posted image

Ja in pojdi do odvetnika, ker s temi stvarmi se ni za hecat.

Če rabiš karkoli, mogoče tudi samo nekoga da te posluša, nič oklevat... pošlji zs,.

ne verjamem. sem našla na compu njegovo pismo bivši, ko ji obljublja iste stvari kot jih meni. pa se ni vrnila. njega pa tud ni izučilo. žal mava očitno povsem različne vrednote. sam ne morem verjet, kako nisem prej vedla. saj sva pol leta živela skupaj. spremenil se je šele takrat, ko sva se preselila k njemu. ampak vse je za neki dobr.
res. k prej sem mela 7 let sžzame idealnega tipa, k se nisva enkrat skregala. mel je eno samo napako. po 7h letih je prijavu, da ne želi otrok.user posted image
mah ja. jaz mam kar sem vedno želela.

ja res je. maš ta malega sončka. tvoj bivši, pa boljše, da je bivši , če ne amra otrok. user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 20:36

clock-img

blaža

pencil-img

8795

no dokler vas ni grem rešit še kak IQ test. sva se z mojim zasvojila. no on je šel zdej na pijačko, pa mi je pustu zavihek, da še jaz rešim.user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 20:41

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Čer user posted image

Lilči, kaj to jaz berem user posted image  Sicer je hudo, ampak za moje pojme je bolje da otrok odrašča ob ločenih starših, kot pa ob starših, kjer ne vidi ljubezni in vsega kar paše k partnerstvu. Žal mi je za vaju z Lukcem, ker si zaslužita le najboljše.

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

no dokler vas ni grem rešit še kak IQ test. sva se z mojim zasvojila. no on je šel zdej na pijačko, pa mi je pustu zavihek, da še jaz rešim.user posted image

Dej pripopaj link, meni so tud take zadeve kul! user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

clock-img

09.01.2009, 20:46

clock-img

blaža

pencil-img

8795

http://freeweb.siol.net/pero22/iq_testi.htm

evo to je to. ful zabavno.user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 21:03

clock-img

blaža

pencil-img

8795

kaj zdej? A bo kdo kej povedal? Sem rešla en test in moj je šol v kukuruz.user posted image  spet me bo drocal, da je pametnejši od mene. user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 21:06

clock-img

blaža

pencil-img

8795

na kul slo so me tako presenetli. So mi odprli stran za voščit roj. dan in se jih je nabralo za tri strani.user posted image

So me prav preenetli. No moja sestrica je pa pozabla.oz mi bo jutri, lahko bi pa vseeno poklicala.user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 21:09

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ma dejte no kej povedat, jutri zvečer me pa ne bo.user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 21:09

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

ful dobro user posted image
bom mojega povabila na dvoboj user posted image , pa da vidimo
no, če se ne bom potem jaz v kot skrila user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

clock-img

09.01.2009, 21:10

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

na kul slo so me tako presenetli. So mi odprli stran za voščit roj. dan in se jih je nabralo za tri strani.user posted image

So me prav preenetli. No moja sestrica je pa pozabla.oz mi bo jutri, lahko bi pa vseeno poklicala.user posted image

katera je ta stran, da ti še mi tam voščimo user posted image

Hvala moj zaklad LANA

clock-img

09.01.2009, 21:10

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

o končno si se le javla. A ni dobro?user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 21:11

clock-img

blaža

pencil-img

8795

katera je ta stran, da ti še mi tam voščimo user posted image

Kulnarična slovenija je to. Na prvi strani med top 20. Katarina K m a sej ste mi že vse voščle, to je važno.user posted image  Sem ti samo povedala, da lahko pokukaš.user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 21:17

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

o končno si se le javla. A ni dobro?user posted image user posted image user posted image

ja fuuul je dobro user posted image
Zdaj imam čas, ker ati Lano spravlja spat. user posted image  Danes je fuuul pozna, ker je imela popoldanski spanec tako pozno.

Pa flaško AM sem ji naštimala, ....
Sta me že poklicala, da ga ne mara. user posted image  Kaj ji naj pa zdaj dajem, ko se ne doji, AM ne pije (že drugič), KM pa bi rada še malo počakala. user posted image
A še morajo mleko pit, če imajo druge mlečne obroke???

Hvala moj zaklad LANA

clock-img

09.01.2009, 21:22

clock-img

jencili

pencil-img

3103

hihi evo, moj rezultat je Visoko inteligenten user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

clock-img

09.01.2009, 21:24

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čestitam user posted image
katerega si rešila?
da se prepričam o svoji povprečnosti user posted image

Hvala moj zaklad LANA

clock-img

09.01.2009, 21:25

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

čer...
lilči..mi je kar hudo brat take zgodbe...upam,da se bo vse dobro izšlo..vsaj za vaju z Lukcem..
Janey...bravo za jakca..pa čim več takšnih nočk vam želim..pa glede stanovanja tud držim pesti...

SN..bravo za takšnega očka (no sej naš je tud takšen)..da poskrbi za našo madam..glede mleka pa ti neznam kaj pametnega svetovat...mi smo tud nekaj časa rabli,da ga je sprejela..sem pa najprej začela svoje mleko dajat po flaški..kasneje pa Am..in je šlo..upam,da tud vam čimpreje uspe...mi smo pa zdaj začeli že akr z uvajanjem KM..pa je zaenkrat tud vse ok

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ja fuuul je dobro user posted image
Zdaj imam čas, ker ati Lano spravlja spat. user posted image  Danes je fuuul pozna, ker je imela popoldanski spanec tako pozno.

Pa flaško AM sem ji naštimala, ....
Sta me že poklicala, da ga ne mara. user posted image  Kaj ji naj pa zdaj dajem, ko se ne doji, AM ne pije (že drugič), KM pa bi rada še malo počakala. user posted image
A še morajo mleko pit, če imajo druge mlečne obroke???

pa ji dš še kej noter al samo mleko? probaj dat še kej noter drugič, da spremeni okus. Mogoče sedem žit, al gres, al rižolinoa, al keksolino,...

Steve Jobs

clock-img

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

pa še eno ?
Tiste ki že dajete KM..katerega..in pa koliko ga popijejo vaši user posted image ?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

09.01.2009, 21:28

clock-img

jencili

pencil-img

3103

katerega si rešila?

hm...mislim, da je pisalo splošni...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

clock-img

09.01.2009, 21:29

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pa še eno ?
Tiste ki že dajete KM..katerega..in pa koliko ga popijejo vaši user posted image ?

mi dajemo domače Km in popije ga od 5-6ih 2 dcl, pa ob osmi uri sedem žit z 2 dcl, pa zvečer 3 dcl z sedmimi žlicami rižolinota.  čajnimi)

skupaj melka spije na dan 700 ml pa še en popoldanski obrok je ponavadi mlečen je pa jogurt. V mes pa kosilo zelenjava pa včasih meso in pa še obrok sadja vsak dan.user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 21:30

clock-img

blaža

pencil-img

8795

katerega si rešila?

hm...mislim, da je pisalo splošni...

a sem vam vrgla kost a? Zdej mi pa ne boste hotle tle delat družbo.user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 21:31

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

user posted image user posted image user posted image  Ceeeeeeeeeeer !!!! user posted image  user posted image  user posted image

Carica spi ze dobro uro...user posted image  user posted image  user posted image , Sefla tudi, tukaj ob meni na trosedu... je ful boga in jo je zvil... user posted image ... Grlo jo boli in je ful prehlajena... user posted image .

Danes smo se malo potepali po IKEI in okrog po Bruslju... jutri bo pa verjetno vec lezala user posted image  user posted image  user posted image  in pocivala.

Blaza, SE NA MNOGA LETA in vso sreco, zdaj si v 4-TEM DESETLETJU...  user posted image  user posted image  user posted image ... Bolje biti pijan nego star !!!!!

clock-img

09.01.2009, 21:33

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image user posted image user posted image  Ceeeeeeeeeeer !!!! user posted image  user posted image  user posted image

Carica spi ze dobro uro...user posted image  user posted image  user posted image , Sefla tudi, tukaj ob meni na trosedu... je ful boga in jo je zvil... user posted image ... Grlo jo boli in je ful prehlajena... user posted image .

Danes smo se malo potepali po IKEI in okrog po Bruslju... jutri bo pa verjetno vec lezala user posted image  user posted image  user posted image  in pocivala.

Blaza, SE NA MNOGA LETA in vso sreco, zdaj si v 4-TEM DESETLETJU...  user posted image  user posted image  user posted image ... Bolje biti pijan nego star !!!!!

Hvala stipe, ma to nisi rabu povdarit.user posted image user posted image user posted image

no ma še dobro, da si prišel, ki ni nobenega za mi delat družbo.user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

09.01.2009, 21:34

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ja bolje biti pija nego star, ma jutri ne bom pila, ki pol mjavkam v nedeljo, imam pa še goste.user posted image

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem