se moram še jaz malo pojadat.
v glavnem jutri imamo v vrtcu igralni popoldan. In bomo starši ( nekateri) zaigrali otrokom igrico O sneguljčici. Za ostale je blo pa zmenjeno, da prinesejo nekaj peciva, da kej spečejo.
In danes srečam eno mamo in mi reče, da če sem normalna, da ona pa že nima cajta za to, da dela po 15 ur, pa da, res nima časa. ja ok dela pač vsak drugi dan po 15 ur, vsak drugi dan je pa doma.
Vedno me zbodejo take reakcije staršev, ko se jim ne da za svoje otročke ama ništa potrudit. Nam, ki bomo igrali v predstavi ni blo treba nič spečt, pa sem vseeno napekla poln pladenj piškotov tudi jaz z Matijo. Zaradi njega, ki bo ful vesel, ko jih bo nesel v vrtec, pa ponosen.
Ma vedno ko je kej v vrtcu se najdejo taki, ki se jim res nič ne da. Enkrat je en celo rekel, da kaj nam rabijo tej igralni popoldnevi, da on že tako preveč plačuje vrtec, pol pa še to.
ma halo?!
tudi jaz, ki mam Blaža nimam lih vedno časa, ma si ga za Matijo moram vzet, ma kaj ni lepo, da v prazničnih dneh zadiši iz kuhinje po dobrotah? To si bosta moja dva, pa še marsikaj zapomnila, kot sem si jaz take lepe trenutke, ko sem bla majhna, nekateri si bojo pa zapomnili " kupljenih piškotov in zlate ure s kukavco"?!
No se opravičujem, če sem smetila.
Blaž spi že drugo rundo, jaz pa pridno kuham.