Sončnica, saj nisem mislila, da sem zdaj jaz pesimistična, ampak ravno to, da je preveč povsod samo negativnega, pa kar nočem pustit, da pride do mene.
Se moramo vsi potrudit, da smo malo bolj sončki. Sploh zdaj, ko se že bližamo polovici poti.
Glede oblačil pa sem vedno bolj zadovoljna. Na kavbojke še vedno nisem našila pasu, odparala sem ga sicer že, ampak čaka, da bova imeli z mamo čas, sama namreč ne morem. Sicer pa čisto lepo napolnim nosečniške farmerke, hehe. In eno mini krilo nosim, sem vedno rekla, da ko bom noseča, bom pa same oblekice in oprijete zadeve in krila nosila, in jih res. Si dajem duška. No, tist enkrat na teden, ko grem iz hiše, že
Zdaj pa sem končno s podstrešja dobila prešito odejo, sem jo zvila, pa jo grem zdaj šivat. Po širini sem jo zvila, in je ravno prav, sem skoraj zadremala zraven, ko sem jo testirala, rolico
Tako vabljiva je
Pa... mislim, da sem našla oblekico za poroko
Sem malo gledala po netu, pa se nič ne najde, po salonih pa ne morem skakat. In si bom verjetno kar takle kroj dala zašit, mislim, da bo tudi ugodno, ker je enostavna. Kaj pravite?