Veselka, hvala
Yenny, ne se sekirat, glavno, da je to dobro za naše bebe. Bomo pa "bolniškarice" mal bolj redno čvekale, pa bo
Čeprav te čisto razumem. Tudi meni bi pasalo samo bit doma in skakat okoli, ne pa bit doma in ležat in počivat.
Rubin., le ne bodi zaskrbljena. Če ginekologinja ni, tudi tebi ni treba
Morda sta se samo čudno nastavljali pa ju ni mogla lepo izmerit?
Vila Malina, hvala
Junija bo, upala sem, da bo kaj prej, pa nisva mogla ddatuma dobit, tako da bom že proti koncu sedmega meseca. Ampak ker bo čez cesto, bom šla kar peš in menda brez težav
Glede spanja pa imam odejo zvito v rolo, ker sicer padem na trebuh, in spodnjo roko za seboj. No, nikakor pa ne spim dobro, odkar sem noseča, to je res. Prej sem oboževala noči, ker sem krasno spala, zdaj se pa velikokrat prav mučim.
Sončnica, ne, ne bo take barve, ker meni močne barve ne pašejo, sem bolj bleda (razmišljam o modri), bo pa verjetno nekako tako izgledala. Samo še blago in šivilja mi manjkata
Kinnie, točno to sem mislila. Preveč nas strašijo, a ne da?
Namesto Angelsounds pa sva se midva pogovarjala, da bi en stetoskop (saj menda se tako reče, malo sem že pozabila) kupila
Ker ljubi tako rad posluša bušija, če bo kaj, pa menda se bo kmalu slišal srček
Kepica, mene tako boli. V spodnjem predelu, pa vrat, pa nožnica, in vse je trdo, kot bi bilo v krču. Ampak menda je to normalno, ker vse raste in se razteza.
Se merim na prb. en teden, in buši kar vzhaja
Lep dan imejte