Uuuuh, pa sem nazaj doma. Očitno imam tako občutljiv maternični vrat, da ga je mlečna kislina iz svečk čisto "uničila". Ker posteljica (menda najbolj nevarno, če bi začela odstopat) je ok. Še prihajam k sebi, ker teh šokov res ne prenašam več v redu. Ko je bilo vsega konec in sem prišla domov, sem šele zadihala in se samo sesedla in jokala, ker me je bilo prej tako strah... to je res obupno. Ni pa ginekologinji še sedaj nič jasno, od kod jaz toliko krvavim. No, glavno, da je vse ok. Samo počivat, počivat, počivat... kot da že zdaj delam kaj drugega!
Ampak verjetno greva danes vseeno naročit prstane, saj me samo zapelje do tja. Bom pa cel dan sicer preležala.
Hvala vam za držanje pesti. Upam, da nobeni drugi ne bo treba skozi toliko takih pretresov...
Aja, pa vsprašujem se, ali sem čez vikend čutila brce. Metuljčkov ne čutim več, me pa vsake toliko kar trešči - v soboto na primer me je direkt v jajčnike nekajkrat zabolelo. Ampak ne kot običajna bolečina v jajčnikih, ampak kot bi me nedko boksnil. Bogve, če je to pikica, ker je res bolj nizko pri meni
Upam, da bo kmalu kaj bolj redna in konkretna, bom tudi jaz morda težje v strahu, če bo kaj narobe, pa bom čutila kak udarec.
Lubenička, čestitam za odločitev in vso srečo! Verjamem, da vam bo lepo uspevalo in boste prav fajn družina
Tulpek, meni je tudi tako vibriralo. Vibracije, pa metuljčki, pa mehurčki... mogoče pa je to to
Glede izcedka iz prsi pa je čisto normalno, mislim, da smo se pred kratkim pogovarjale, da nas ima več to. Mlezivo ali kako se reče... se pripravlja
Huh, kake vozičke pa to gledate? Meni se zdi vse tako drago... Včeraj sta nama kolega pripeljala lupinico, ki nama jo bosta posodila, hvalabogu. In morda od njiju dobiva tudi voziček. Sicer pa me kar glava boli... Že poroka, čeprav gledava, da bi čimceneje prišla skozi, je strošek, zadeve za bebo pa so sploh ubitačne
Moram malo začet gledat, kje bi se kaj ugodnega dobilo. Sicer pa bomo bolj minimalistični, tudi zaradi prostorske stiske. Mogoče pred zimo dobimo eno večjo sobo - spalnico, do takrat pa bomo imeli dnevno + delovno + otroško sobo + spalnico v enem, in itak ne smemo veliko kupovat, ker ni prostora
Aja, naslednji pregled imamo 23. 4., morfologijo. Upam, da do takrat ne grem sploh več blizu ZD.
Danes sem ravno dobila kazen od redarstva. Naš ZD (precej velik) ima skoraj nič parkirnih mest. In ker sem jaz šla urgentno, nisem hotela parkirat na drugem koncu mesta in potem pešačit, ampak sem parkirala, kjer pač vsi parkiramo pri ZD - ob robu dovoza na tisto mini-parkirišče. In res sem gledala, da sem bila tako, da nikogar ne bi ovirala. Še vlak bi prišel mimo mene
Pa pridem nazaj, vesela, ker je ok, na avtu pa obvestilo redarstva. Besna sem ko 100 vragov! Kje drugje sredi mesta, kjer živine puščajo svoje merdžote sredi ceste, da res ovirajo promet, ne, njim pa ziher ne bi dalo kazni. Pri ZD, kamor ne greš v lajf, pa so nam celi vrsti lepo umaknjenih avtov potalali kazni. Ker bi itak lahko pol kilometra stran parkirali na enem parkirišču
Joooj sem jezna. Ampak ok. Pač ta mesec ne bo ničesar zame.