Ja, midva sva si pa čist različna, kar se glasbe tiče. On posluša Metallico pa AC/DC (mimogrede...pravkar se pelje na koncert v Budimpešto

) Metallico ima pa šele maja

Sej nisva taka manijaka na koncerte, ampak letos naju je pa res kr nekaj popadlo, ker je to še edino, kar si privoščiva. Sicer bolj vsak zase, ker najina okusa pač ne gresta skupaj. No, jest recimo sem bila pa mesec nazaj na Plestenjaku

, v petek grem na Il Divo, bila sem pa tut že parkrat na Bryanu Adamsu in Oliverju Dragojeviču. No, ob nedeljah pa skupaj poslušava govejo musko ob goveji juhici

Ni da ni v glavnem
IZVIRNO SPOROČILO: jullie
IZVIRNO SPOROČILO: kepica
Mož ne gre z mano. Grem s kolegico, je pa vedel, da si zelo želim in mi je kupil karto za Valentinovo. Cena je pa
ampak mi je vrnil, ker sem jaz njemu za RD kupila karto za Metallico na Dunaju. Pa sva oba zadovoljna
..js sem bla pred dvema letoma..nepozabno..razturajo res..sem mislila na tega tud it, ampak cena?? ...katastrofa.. prejšnjič sem dala za 1. vrsto (dejansko je bila pol 6. ker je prvih pet blo VIP) 70 evrov, zdaj pa 1x več..za po.piz.dit..sej zato pa niso razprodani, takrat so pa bili v parih urah.. ampak bom preživela..se tolažim, da mi ta zadnji album itak ni zelo všeč
Tudi jaz sem bila prvič na njihovem koncertu v parterju zadaj

tako da kaj prida nisem imela od koncerta. Tokrat bo bolje

Se pa čist srtinjam s tabo, ampak me je žulilo, od kar so objavili, da spet pridejo in sem navirala toliko časa, da sem dobila svoje. Zdej pa na ceno raje ne mislim več, ker to škoduje moji pikici
Lenck
Smo tako držale pesti da je že moralo pomagat
Sedaj pa upam, da boš do konca imela mir in nič več izcedkov in vsega nepotrebnega, kar ne paše k

Drži se