Dobro jutro,
Vidim, da tudi druge punce slabo spite, da vas vse boli, da še vedno bruhate,... pa da vas daje sprememba vremena. No, sem kar potolažena, da nisem edina in da je to čisto nekaj normalnega.
Tudi jaz že čutim prve brcike. Kako lepi občutki. Smešno se mi pa zdi, da če kovcam, kovca tudi otročiček. Ampak je to tak lep občutek
.
Pri nas doma smo že začeli "gnezditi". Trenutno barvamo stene in prenavlamo kopalnico. Vem, da je še kar nekj časa do konca, vendar sedaj še lahko pospravljam, kar čez kak mesec ne bo več možno zaradi bušija.
Naš buši je začel kar rasti, sicer se še nisem merila, vendar se že vidi, da je tam nekaj dogaja. Tudi sosedje so že opazili in vsi z zanimanjem sprašujejo, kdaj bomo imeli malega sončka.
Zanima me, na koliko časa imate preglede? Jaz ga imam na 5-6 tednov. Ultrazvok sem imela le enkrat, drugače pa mi pošluša le srček.
Ali katero peče zgaga? Jaz smem piti le vodo ali čaj. Če pijem sok ali karkoli naravnega, ni vazno, me takoj "zagrabi".
Ali že vse spite na boku? Opazam, da če ležim na hrbtu, mi po desetih minutah začne kar malo šumeti v glavi in takrat , hop, na bok. Tako , da se poslavljam od spanja na hrbtu, čeprav včasih tako paše, da se malo raztegnem.
Joj, sem se razpisala o svojih problemih. No, ja pa še drugič
.