IZVIRNO SPOROČILO: _melody_
Punce moram se vam zjadat, ker ne vem na koga drugega se naj obrnem. Bila sem na wcju in ko sem se obrisala, je bilo na papirju gost, sluzast (grudast) belo-zelen izcedek. Kaj mislite, da je kaj narobe, ker sem se ful ustrašla?
Če smrdi in te srbi ali peče, pojdi do ginekologa. Ni pa nič nujnega, ni panike, če imaš v kratkem pregled, lahko tudi počakaš. Kot je meni pojasnila moja, če ne peče in ne srbi, je bolje pustiti, če pa peče in srbi, pa počasi dajo svečke ali mazilo.
Glede spanja: obup. Ta trebuhu bi rada, pa ni več šans, če nočem "zdruckat" bebe oz. te lubenice - mi je slabo, če pritiskam nanj, na trebuhu sem preveč iztegnjena (me namreč dajejo krči in iztegnjenost ni fajn), na boku pa padam

Sicer mi najbolj paše tudi čez dan biti pol-leže. Če sedim, me fino boli, ker imam tako nizko trebuh, tako da je polležečki par najboljše. Ponoči si dam pa več povšterčkov, pa mojega podolgovatega ljubimca med noge (tisto zavito odejo, kao nosečniško blazino, je enkrat fant rekel, da ljubimca skrivam pod deko, ker je taka velika izboklina)